tiistai 28. joulukuuta 2010

Synttärisankari


Taistolla on tänään syntymäpäivä. 1v täynnä. <3

Kävin eilen siskoni kanssa aleostoksilla. Sain kaikkea tarpeellista. Jokaiselle perheen jäsenelle jotain. Varmaan pikkuhiljaa näitä ostoksia tulee täällä esiteltyä, tässä jotain:

* Olen halunnut olohuoneeseen tähteä. Nyt kaikki joulujutut oli -50% ja löysin tuon kauniin valotähden, puoleen hintaan siis.

* Vero modasta ostin itselleni neulemekon (-50%) ja hm:ltä tuon korun (normaali hintainen)

* Helmille ostin hm:ltä polvisukat ja Rusinalle jostain lastenvaateliikkeestä Tutan potkarin (-30%)

Ystävä kävi poikansa kanssa aamukahvilla. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, viimeksi nähty kunnolla lokakuussa. <3 Ystävällä on piakkoin syntymäpäivä, joten annoin jo tänään lahjan. Kortin tein itse. Ostin joulukuussa suomalaisesta dymon ja nyt tein sillä korttiin tekstin.

6 kommenttia:

 1. Onnea Taistolle!!!!!

  Ihana löytämäsi tähti! Munkin pitää huomenna mennä taas penkomaan ale koreja. Jospa tällä kertaa minäkin jotain kivaa löytäisin.

  Neulemekkosi on kyllä tosi kaunis.Ja kiitos oikein paljon lahjasta. <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Onnea Taistolle tätäkin kautta!

  Todella kaunis tuo ostamasi neulemekko. Mun on tarkoitus lähteä tässä kanssa vaateostoksille. Eilen tuli käytyä vaan tietokonekaupoilla.

  VastaaPoista
 3. Kivasti olet löytänyt alesta tavaraa. kaunis tuo sinun mekkosi. Taistolle onnittelut. Nyt se on sitten "aikuinen". Meinaan mennä minäkin alejutuille.murmeli

  VastaaPoista
 4. Ihana synttärisankari ikkunassa, onnea! :) <3

  Mäkin tein löytöjä, mutta itse asiassa jo ennen joulua - olin nimittäin niin viime tingassa (22.12.) ostamassa kuuseen latvatähteä ja koristepunosta, että kaikki joulujutut olikin jo -50% joka kaupassa! Ostin sitten kauniit joulupallotkin, vaikken niitä ollut ajatellut, mutta kun löytyi kauniit kimalteiset noin roimalla alennuksella :) Päädyin siihen, että viime tingasta oli tällä kertaa hyötyä ;)

  VastaaPoista
 5. leppoinen on ollut teidänkin joulunaika! :) iloa vuoden viimoisiin päiviin!

  VastaaPoista
 6. tiny, Taisto kiittää :))Toivottavasti löydät jotain kivaa <3 Oli ihana nähdä! <3

  cherry, Nyt kyllä kannattaa kaupoilla käydä jos tarvetta jollekkin on. Mä tarvitsisin vielä toppatakin, sitä en vielä löytänyt. tuntui ettei ne olleet vielä alessa. ehkä siihen hyvä talvi syynä..

  murmeli, Kiitos. :) Toivottavasti löydät alejutuista jotain :)

  juliet, Kiitos. Noita joulujuttujakin kyllä kannataa ostaa alesta. Mä oon jo monena vuonna ostanut joulujuttuja vasta joulun jälkeen :)

  mirka, Kiitos paljon :)

  VastaaPoista