keskiviikko 8. joulukuuta 2010

8. joulukuuta
Eilen kotiin tuli kaksi iloista poikaa. Toinen kerhosta, toinen eskarista. Kerholainen esitteli innoissaan kerhossa tekemäänsä tonttua, eskarilainen suomenlippuaan. Ihanaa kuinka lapset ovat niin iloisia itse tehdyistä jutuistaan. Ja niin olen minäkin.

Tänään Rusina on 5kk. Käytiin neuvolassa. Hienosti tyttö kasvaa. Rokotuksiakin tuli.
Rusina on tyytyväinen tyttö. Jokeltelee, pärisyttelee, ilon kiljahduksia päästelee. Nauraa, hymyilee. Toki myös itkee. Vierastaa. Jos on äidin sylissä ja joku vieras tulee lepertelemään niin hymy varmasti irtoaa. Mutta jos laitetaan vieraan syliin niin hetken päästä tulee jo itku. Yksi hammas löytyy, nuha ja hampaat kiusaavat öisin. Kääntyy masulleen, tarttuu esineisiin. Syö kasviksia ja hedelmiä/marjoja soseena. Seuraavaksi maistellaan lihoja/viljoja. Pinnasänky löytyy sänkymme vierestä mutta se on ollut nyt melkeempä mun yöpöytänä = on täynnä mun tavaroita. Rusina kun nukkuu vieressäni kuten kaikki muutkin lapset ovat vauvoina tehneet. Ihana pieni aurinkoinen. <3

Eilen postilaatikossa oli kivaa postia. Luovien ihmisten yhteisleikki- postia nzqu:lta. Tiskirätti ja kiiltokuvasta tehty magneetti. Kiitos, molemmat tulevat varmasti käyttöön! Magneetti on jo jääkaapin ovessa, lapsetkin sillä jo leikkineet (meillä on jääkaapin ovessa paljon magneetteja joilla lapset välillä leikkivät) ja rätti tulee varmaan käyttöön. kohta tiskiallas kiiltää :))

5 kommenttia:

 1. Onnea pienelle suuresta viiden kuukauden iästä! :)

  Kiva että paketti tuli perille. :)

  VastaaPoista
 2. aika kuluu niin nopiaan... teillä on mukavia jouluisia juttuja menossa :D

  VastaaPoista
 3. nzqu, Kiitti :)

  mirka, aika rientää.. <3

  VastaaPoista