tiistai 5. huhtikuuta 2011

Oksia




Eilen jo koristelin lasten kanssa pääsiäisoksat keittiön maljakkoon. Kivasti piristävät ja tuovat väriä. Eilisen sadepäivän piristys oli myöskin kynttilät: toimii.

Sain eilen luettua Virpi Hämeen-Anttilan kirjan loppuun. Saan siis taas aloittaa uuden iltalukemisen. Kivaa.

Yöt yhä edelleen todella huonoja. Olen väsynyt joten päässä nyt aika tyhjää.

6 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen värinen tilkku :)

    Valvottaako teillä pikkuinen öisin? Voimia!

    VastaaPoista
  2. Kauniin värisiä tilkkuja virkkaat! :)

    Musta tuntuu ihan hassulta että pääsiäinen on tänä vuonna niin myöhään, kun olo on ihan sellainen että pääsiäisen kuuluisi olla jo nyt. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanan värinen tilkku :)

    Toivottavasti teilläkin yöt paranee.

    VastaaPoista
  4. katja, joo, pikkuinen heräilee monesti yössä (nyt jopa 5-7) ja helmikin herättelee vielä 1-2 kertaa useimmiten. kiitos!

    annika, Sulta sain idean virkata isoäidinneliöitä raita- langasta. Kiitos siis sinne! :D joo, pääsiäis olo täälläkin jo, siksi myös nyt jo nuo oksat. ja ne kyllä piristää kivasti tätä kevättä.

    katti, Kiitos.

    VastaaPoista
  5. oikein paljon jaksuja sinne! <3 <3 Varmasti aika rankkaa kun useampi lapsi herättää. Muistan kyllä kun meilläkin heräteltiin useasti yöllä. Vieläkin herättää 1-2 kertaa.Yleensä haen viereen nukkuu ekalla herätyksellä ni ei sit herätä enää toista kertaa.

    ihania pääsiäis oksia. Mäkin ajattelin kerätä viikoloppuna muutaman maljakkoon. =)

    VastaaPoista
  6. tinyangel, kiitos! Meilläkin rusina nukkuu koko yön vieressä ja helmin nappaan kans viereen ekalla herätyksellä. <3 noi oksat kyllä piristää, hae ihmeessä <3 (huomenna nähdään!! <3 <3)

    VastaaPoista