torstai 2. tammikuuta 2014

Vielä lomaa


* Siskolta sain joululahjaksi mm ihanan pehmopöllön

* Maanantaina pojat pääsivät papan, tädin ja serkun kanssa Jokereiden peliä katsomaan. Minä sitten lähdin tyttöjen kanssa kaupungille. Kävimme syömässä ja kaupoilla. Molemmat tytöt saivat valita alesta paidan. 4v valitsi hupparin ja 3v tuon my melody paidan. Ihanan värinen, äitikin tykkää ;)

* Kaipasin lukemista luettuani Taivaslaulu- kirjan loppuun. Siihen hätään ei ollut mitään uutta luettavaa ja kirjastotkin kiinni joten valitsin kirjahyllystä uudelleen luettavaksi Pieni lankakauppa- kirjan. Ihana kirja, sellaista leppoisaa luettavaa. Sopii hyvin tähän loman fiilikseen.

* Eilen illalla aloitin uuden neuletyön ystävältä joululahjaksi saaduilla langoilla. Päälläni äidiltäni joululahjaksi saatu yöpuku. Sohvalla vieressäni taas eläintytöt. Kuusi on vielä. Yleensä laitan uudeksi vuodeksi pois, mutta nyt en vielä malttanut. Olkoon vielä pari päivää.. Onhan vielä joululomakin.

6 kommenttia:

  1. Hyvä maku 3 vuotiaalla...:)
    Ihania värejä langoissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. langat houkuttelevat. Puikoilla monta työtä kesken... :)

      Poista
  2. Meilläkin jatketaan vielä lomameiningillä, ihanaa.
    Langat eivät koskaan voi näyttää huonoilta, taaskin kuvasi saa sormet syyhyämään... :-D
    Nyt olen kade yöpuvustasi <3 Taisin unohtaa sen omalta listaltani ja nyt kärsin vanhoissa kauhtanoissa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun on pitkä loma! Saamme siskoni kanssa joka joulu äidiltä uudet yhöpuvut. Äidin mielestä jouluaatto iltana kuuluu laittaa uusi yöpuku päälle, syödä suklaakonvehteja ja lukea kirjaa.. Ja kyllä se on niin ihanaa. :)

      Poista
  3. kivoja lahjoja olet saanut, nuo vaatteet äidiltäsi on tosi kauniita :D ja toi pöllö on ihana <3 alet kandee hyödyntää, mulla ne on mennyt ohi, toisaalta kaikkien kaapit on täys vaatteita... ;) meilläkin on vielä kuusi, maanantaina lähtee. Ihanat sohvakamut sulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on aika hyvät alet. Kiva kun sain itselleni rentoa kotivaatetta, sitä kaipailin. ja Iloinen myös 3v:n uudesta -60% talvitakista. Sitä hän tarvitsikin! :)

      Poista