perjantai 7. maaliskuuta 2014

***



Keskiviikko aamusta lähdin tyttöjen kanssa leikkipuistoon. Treffattiin siellä ystävä poikiensa kanssa. Ihana aamupäivä! Lapset leikkivät, eväät oli mukana. Minulla ja ystävällä frezzat. Jutustelua.

Keskiviikko iltana pojilla oli kivaa touhua kun pääsivät papan, tädin ja serkun kanssa katsomaan Jokereiden peliä. Harmi vaan kun häviö tuli. Me loput täällä vietimme rauhallisen koti-illan saunoen. Äitini toi minulle mummulta pitsiliinoja, pyyhkeitä ja keittiöliinoja. Niin ihania.

Minulla oli/on tosiaan ihmepistelyä, enkä uskaltanut juosta tms. Muutenkin tuo pistely alkoi vaivata mieltä että mitä ihmettä se on. (keuhkojen kohdalla). Menin sitten eilen lääkäriin, mutta ei ollut mitään. Joten luultavasti johtuu jostain lihaspistosta tms. Huokaisin helpotuksesta ja kävin eilen sitten taas juoksemassa. Lisä innostusta siihen tuli ohjelmalla jonka latasin puhelimeeni. Sain siitä vinkin ystävältäni joka myös juoksee, on jo juossut pidempään. Ohjelma mittaa mm matkan, keskinopeuden, ajan... Kiva seurata, nyt sitten tietää matkan minkä juoksee. Menin taas sen vakiolenkkini, sen lyhyen.. Ja matka näytti olevan 3,2km. :) Täytyy pikkuhiljaa koittaa pidentää tuota matkaa :)

Sain eilen valmiiksi kesävillasukat :) Ohut lanka, 2,5mm puikot. Vartta vain n 10krs. Näitä on kiva pitää sitten kun ilmat lämpenevät. Villasukkiahan ei laiteta piiloon edes kesällä! ;) Keväällä/syksyllä nämä sopivat hyvin kenkiin ja sitten viileempinä kesäiltoina/-aamuina on kivat jalassa.

Tänään menemme pienimmän korvakontrolliin. Jospa tulehdus olisi nyt pois kun syönyt siihen jo kaksi kuuria...

Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Nuo kalenteripyyhkeet ovat aika nostalgisia! :) Tekevätköhän ne joskus paluun... Kesävillasukat ovat oiva idea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalenteripyyhkeet on niin ihania! Kesävillasukat ovat ihania! :))

      Poista
  2. Suloinen karjalapiirakan syöjä...kysilakkaakin♥
    Sinulla noita villatakkeja löytyy...tuokin niin ihanan värinen. Mahaisinkohan osata neuletakin kutoa...epäilen..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän villatakin olen joskus vuosia sitten itse tehnyt. Tämä ohje, malli on helppo. Juju on lankojen vaihtelussa, väriraidoissa.. :) Uskon että osaisit :)

      Poista
  3. Ihania juttuja, ja hienoa ettei mitään kummempaa löytynyt lääkärissä, ehkä menee ajan kanssa itsellään ohi.
    Ja mikä onkaan tuo kaunis ovi kesävillisten alla!! Mies välillä nauraa mulle kun kuljen heinäkuussakin villasukat jalassa :)

    Pidän peukkuja korvakontrolliin, meillä oli Huugolla joulun alla sitkeä tulehdus molemmissa korvissa, lähti lopulta Zithromax-kolmen päivän kuurilla, tiedä sitten oliko jotenkin tehokkaampi kuin ne viikon kestävät. Ja tätä piti antaa vaan kerran päivässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä helpotti kun lääkärissä ei löytynyt mitään. Luulen että kylmä ilma keuhkoihin (juostessa) ei ole tehnyt hyvää... Liiterin ja autotallin välissä oli vanha kapea ovi. turhaan. Pyysin miestä irrottamaan sen ja teimme siitä yhdessä olohuoneeseen penkin :)
      Pienen korvatulehdus ei ollut mennyt pois :(

      Poista
  4. ihanat kesäsukat! Sun kynnet myös joteskin niiin ihanat!! valkoiset pitsiliinat on tosi suloisia. Onneksi mitään ei lääkärissä löytynyt. <3 toivottavasti pikkuisempi kunnossa. <3 kivan kuuloinen leikkipuisto reissu ;)

    VastaaPoista
  5. Mä kanssa olen innostunut leikkimään puhelimella ja eteenkin tuolla ohjelmalla. On kiva saada tutuille reiteille kilometrit :-)
    Söpöset sukat, mä en pärjäis päivääkään ilman villasukkia.
    Voi, teidän piirakkaa syövällä neidillä on meidän pikkuneidin kynnet, samanmoinen punalakka ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva nähdä minkämoisen matkan juoksee/kävelee. Kävelin eilen Alinan kanssa poikia vastaan (olivat käyneet kaupassa) ja pitihän se ohjelma taas heti laittaa päälle. IHan mielenkiinnosta :) Ihanat pienet lakatut kynnet. Sielläkin :) Jotenkin suloista.

      Poista