tiistai 4. maaliskuuta 2014

Merkit





Neuletakin neulominen on seissyt kun olen vaiheessa johon tarvitsee silmukkamerkkejä. Ja toki halusin että ne merkit on kivannäköisiä ;) Eilen sitten sain aikaiseksi ottaa esiin pihdit, hopeoitua rautalankaa ja puuhelmiä. Taittelin niistä 4 silmukkamerkkiä ja neuletakin neulominen jatkui. Muutaman rivin verran mutta jatkui kuitenkin.. :)

Lapset innostuivat tekemään hamahelmillä. Halusivat että ihan silitän heidän tuotoksensa. Innostuin sitten itsekin! Tein itselleni korvikset. Hauskaa puuhaa :)

Oloni on vähän flunssainen (ei paljon, mutta ihme pistelyä..) joten en viitsi nyt juosta ennenkuin tunne menee ohi. Kävelyllä kävin kyllä Alinan kanssa. :)

Tänään pääsen illalla ravintolaan syömään, jei! lapset menevät mummulle ja papalla ja minä&mies mennään ravintolaan koiraseuran kokoukseen. Kivaa vaihtelua. En olekkaan sitä porukkaa nähnyt pitkään aikaan, kiva mennä taas.

12 kommenttia:

  1. Voi kaikkea kivaa täällä! Ihanat nuo sukat!

    VastaaPoista
  2. Hamahelmistä on kiva tehdä välillä jotain. Ihania neon värejä teillä...kivoja silmukka merkkejä. Kaikkia ihania neuletöitä saatkin aikaiseksi tehdä. mukavaa iltaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatiin naapurista hamahelmiä ja niissä oli myös noita neonvärejä. Mä tietty nappasin ne korviksiini :) kiitos :)

      Poista
  3. Voi, että sinulla on kauniita sukkia! Nuokin kuvassa...tykkään!
    Ja nyt olisi pari kysymystä!
    Miksi silmukkamerkkejä...tai siis mitä ne oikein on?...:) Ja toinen , käykö possu ponteva ulkona?...:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) niillä merkitään kohta jossa pitää tehdä esim kavennuksia. Tässä neuletakissa laitettiin silmukkamerkit hihan eteen ja taakse ja niiden kohdalla tehdään aina kavennus. Helpottavat :)
      kyllä, possu käy tarpeillaan pihalla useamman kerran päivässä :) talvisin\kylmällä tulee heti asioidensa jälkeen sisälle mutta lämpimillä keleillä viihtyy ulkona vaikka koko päivän :)

      Poista
  4. Ihania juttuja olet näperrellyt! Minuakin houkuttaisi silmukkamerkkien teko. Haluaisin sellaiset merkit jotka saisi tarvittaessa helposti väännettyä auki, kun siirtelee... Täytyypä kokeilla, helmiä ja rautalankaa ainakin olisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista saa ainakin helposti ja nopeasti tehtyä :)

      Poista
  5. Meillä oli jossain vaiheessa noita hamahelmiä kaikki paikat täynnä.
    Raitaa, miten se aina näyttääkin niin kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hamshelmistä saa kivasti tehtyä. Meillä on ollut ne vähän aikaa jemmassa niin nyt on taas"uusi" juttu mitä tehdä :)

      Poista
  6. Ihania juttuja olet taas tehnyt! Varsinkin korvakorut on supersöpöset. :)

    VastaaPoista