tiistai 22. heinäkuuta 2014

Äiti&tytär


Eilen vietin äitini kanssa päivää kaupungilla. Kiertelimme kauppoja, teimme ostoksia, menimme salaatille. Ihana, ihana päivä oman äidin kanssa kaksin.


Aamulla hain vintistä makuupusseja + rinkkoja (perheen miehet lähtivät reissuun) ja löysin samalla n 15vuotta vanhan hameeni! Se oli silloin aikoinaan lemppari ja nyt taas! Onneksi en ollut lempparihametta hävittänyt (säästän enää nykyään  niin vähän mitään, mutta tuon olin säästänyt!). Laitoinkin sen sitten heti päälleni.

Laitoin päälleni ekaa kertaa neulomani verkkopaidan. Se oli tosi kiva topin päällä. Niin kiva että ostin bambulankaa toisessa värissä ja aloin tekemään toista! (oriflamen uusi kynsilakka onkin langan kanssa samassa sävyssä. Tämän kesän lemppari kynsilakka väri. :) ) (muita ostoksia: t-paita, hame, mekko ja pitsipaita. Pitsipaidan olin harmikseni ottanut kokoa liian pienen :( Jospa pystyisin kuitenkin käyttämään. ja lankaa :) )

Myös lapset saivat uutta vaatetta alesta. Tytöt legginsit ja t-paidat ja pojat t-paidat ja sukkia.

Menin illalla tyttöjen kanssa saunaan ja sen jälkeen teimme olohuoneen lattialle siskonpedin ja katselimme leffan. Nukuin siinä tyttöjen ja eläinten kanssa. Miesväki soitteli päivän mittaan. Pojat innoissaan kertoilivat reissustaan. Heillä on aivan mahtavaa!

Me täällä vietetään tyttöjen aikaa ja suunnitelmia meilläkin päivät täynnä! Mahtavaa tulee olemaan meilläkin.

Aina vaan jaksan hehkuttaa: ihana, ihana kesä ja aurinko! Nyt lähden kahvini kanssa pihalle. Aurinko paistaa heti aamusta kuumasti, on tulossa kuuma päivä.

6 kommenttia:

  1. Kivalta hame näytääkin...:) Tuollaiset äiti/tytärpäivät ovat kivoja...oma äitini on vaan jo niin sairas, että emme enää pysty tuollaisia viettämään, muuta kuin heillä kotona♥ Onneksi edes viellä siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että kuitenkin heillä kotona voitte viettää välillä aikaa yhdessä. <3

      Poista
  2. Ihania kesäkuvia, tunnelmia, hetkiä jotka painuvat muistoihin <3

    VastaaPoista
  3. ihana hame!! Kiva kun vietätte tuollaisia äiti/tytär päiviä. Oon kyl vähän kade . :) <3 Nyt saa hehkuttaa, ihana kesä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oon kyllä iloinen kun hame löytyi! Äiti&tytär päivät ovat kivoja. Jospa tekin kun pojat vähän kasvavat <3

      Poista