keskiviikko 4. elokuuta 2010

Helmin hame





Virkkasin Helmille kietaisuhameen. Ilman ohjetta, omasta päästä. Tein pitkän pötkön pylväillä. Sivuun 4nappia ja nyöri. Yläreunan neuloin. Muihin reunoihin virkkasin reunat. Kaksi alinta nappia ovat auki, jotta on hameen kanssa liikkumatilaa. Lankana novitan bambu. 3,5mm koukku.

Helmin hiukset ovat kasvaneet jo hurjasti. Hurjasti siihen nähden että pojat olivat tuossa iässä vielä lähes kaljuja. ;) Helmillä on niskassa ihanat kiharat. Varsinkin pesun jälkeen siellä on suloiset korkkiruuvit. Niin on ollut minullakin pienenä. Yhä edelleen mulla hiuksissa paljon omaa tahtoa, sitä luonnonkiharuutta siellä jossain vielä piilossa sen verran. Kostealla ilmalla omat hiuksenikin kihartuvat hieman, piikkisuorat ne eivät ole olleet koskaan.

5 kommenttia:

 1. Voi että sinä olet taitava ja käsistäsi kätevä. Toiset osaa ja toiset vain ihailee ;) Ihanat nuo kiharat, minä niin toivoin, että tytölle olisi tullut edes hiukan laineita, mutta kun ainoa lähisukulainen jolla on edes hiukan aaltoja hiuksissa on appiukko, niin kummankin suvun suoratukat voittivat :)

  VastaaPoista
 2. vera, Kiitos.teillä on kyllä tytöllä niin komeat hiukset! Ollut pienestä pitäen. helmille saa just ja just pienen töpö ponnarin noista niskakiharoista.. :)

  VastaaPoista
 3. Söpö hame. :)

  Mä olen mun Piukkumiehelle vähän kateellinen sen kikkaroista; puolet hiuksista vetää korkkiruuville. :) Mulla itsellä kostea sää saa vain otsalta ja ohimoilta ne ohuet haituvat kihartumaan, näyttää vähn hassulta.

  VastaaPoista
 4. nzqu, kiitti. Tiedätkös mullakin sama, otsahiukset ja lyhyet hiukset korvien päällä vetää aina kiharaan. varsinkin jos hiukset on kiinni niin se korostuu eikä oo mitenkään kovin kivannäköistä. vähän on sitten sellanen pelle hermanni fiilis.. ;DD Mutta muutkin hiukset vetää välillä laimeelle korkkiruuville jos kosteeta. varsinkin jos ponnari. se on ihan jees kyl. :))

  VastaaPoista
 5. Hieno hame! Ja suloinen neiti kiharoineen

  VastaaPoista