torstai 5. elokuuta 2010

Tämä oli se aamu..

.. Kun avasin ulko-oven aamukuudelta ja päästin koirat pihalle. Ilma tuntui ekaa kertaa todella raikkaalle, kylmälle. Vedin keuhkot täyteen tuota raikasta ilmaa. Samalla tuntien haikeutta ja iloa. Kesä tekee loppuaan, mutta toisaalta rakastan jokaista vuodenaikaa.

.. Kun kaivoin vaatekaapistani villasukat jalkaan.

.. Kun lepertelin Rusinalle ja sain vastaukseksi Hymyn! Oli sitten tahaton tai tahallinen niin kyllä se lämmitti äidin sydäntä! <3 (Rusina tänään tasan 4vko)

.. Kun mies taas soitti jo töihin mennessään minulle. Ihanaa kuulla toisen ääni, tietää että joku välittää, rakastaa. joku joka jakaa minun kanssani tämän kaiken..

4 kommenttia:

 1. Ihanaa <3
  Hyvää upeasti alkanutta päivää Sinulle ja koko perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus <3 Täälläkin muuten on satanut koko yön ja oli niin ihanan virkistävää avata "ikkunaluukut" (ne ovat täällä sellaista rullattavaa versiota) ja tuntea ilman viileys iholla :) Vaikka en vielä uskallakaan toivoa, että helteet olisivat kokonaan menneet ;) Mutta täällä Pohjois-Italiassa on ollut säät paljon paremmat kuin uskalsin toivoa, olin niin tottunut Rooman seudun elokuisiin tukahduttaviin helteisiin. Päätin siirtää Suomen reissunkin lokakuulle, kun ei tarttekaan lähteä kuumuuta pakoon . Ihanaa loppupäivää koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan sitä tuoksua ja tunnetta ilmassa, sitä kun voi aavistaa syksyn lähenevän.

  Mä kaivoin myös villatossut jalkaan jokin aika sitten. :)

  VastaaPoista
 4. sari, Kiitos! <3

  vera, raikkaus on kyllä ihanaa kuumuuden jälkeen. Vaikka nautin kyllä siitä kuumuudestakin. viikonlopuksi luvattu taas yli 30 astetta, saas nähdä pitääkö paikkansa.

  nzqu, Se on kyllä kiva pitkästä aikaa kaivaa esiin niitä villavaatteita. Vaikka toisaalta en haluaisi vielä luopua kesästä niin positiivisin ja iloisin mielin kohti värikästä kaunista syksyä! :)) (ja onhan tätä kesää nyt vielä kuitenkin jäljellä: nautin siitä!)

  VastaaPoista