torstai 26. elokuuta 2010

Viilenee

Ilma viilenee, saa taas pukeutua villavaatteisiin, huiviin jne. Kesällä en käytä sukkia lainkaan. vieläkään en ole niitä jalkaani etsinyt, mutta kotona ollessa, varsinkin aamuisin, laitan villasukat jalkoja lämmittämään.

huivit on ihania. Kaulassa, päässä. Eilen aamulla laitoin huivin pään ympärille kun vein Rumpalin bussipysäkille odottamaan taksia. Siinä tuli kolme kärpästä yhdellä iskulla: kivannäköinen, lämmittää korvia & pelastaa bad hair dayn ;)

Kesäkuumilla tuli neulottua vain puuvillalankoja. Nyt ne alkaa jäädä syrjään ja villalangat ovat taas vallanneet puikot.

Ihana syksy, tervetuloa!

6 kommenttia:

 1. Kolme kärpästä yhdellä iskulla on erinomainen juttu :)
  Ihana huivi, sukat ja koru <3

  VastaaPoista
 2. Aah, ottaisin taas vaihteeksi pari viileämpää päivää tähän väliin :) Ei vaiskaan, nyt ollaan menossa taas merta kohti pariksi viikoksi. Blogissani on muuten sulle terkkuja :)

  VastaaPoista
 3. mullakin eilen illalla villasukat jalassa, en muistakkaan koska viimeksi oisin semmoiset jalassa ollut. Inhottavaa ku tulee syksy ja kylmä. Mä en tykkää yhtään pukeutumisesta..hame ja toppi + paljain jaloin se on se mun juttu!
  on se hyvä että ees joku nauttii tästä syksystä...osaat olla niin ihanan positiivinen ja iloita kaikista vuoden ajoista.

  VastaaPoista
 4. Minä tunnustaudun villasukkien suurkuluttajaksi!

  VastaaPoista
 5. katti , Kyllä :))

  sari, Niin on :) kiitti.

  vera, Mukavaa reissua! Ja kiitos terkuista :))

  tiny, Joo, kyllä kesäkin on se mun juttu eniten. paljaat varpaat ja huoleton elo. Mutta nautin kuitenkin jokaisesta vuodenajasta tullessaan. <3

  huvilassa, Niin minäkin.

  VastaaPoista