keskiviikko 25. elokuuta 2010

RumpaliTänään 6v. <3

On odottanut tätä päivää. Saa eskarissa tarjota herkkuja kavereilleen. Pääsee illemmalla mummun kanssa kaupoille valitsemaan itse lahjan. Meiltä toivoi bionicle-ukkeleita ja niitä sai. Haluaa kuulemma niitä lisää mummultakin tänään, saas nähdä muuttuuko mieli kaupassa. :)

Rumpali tykkää ajaa pyörällä, leikkiä mm bakuganeilla, uusilla bionicle-ukkeleilla, gormiteilla. Tykkää pelata, piirtää ja tehdä kirjaimia & numeroita. Menee innokkaasti eskariin, onhan siellä kaveritkin. On välillä jo niin isoa poikaa, mutta sitten taas toisena hetkenä se pieni poika jolla on luppa (pehmokoira) kainalossa. Uhma yhdessä vaiheessa oli jo hieman tasaantunut mutta nyt taas 6v uhmaa kehissä, kai se on sitä kun ei tiedä pitäisikö olla pieni vai iso. Äidin ja isin säännöt ja kiellot tuntuu välillä kurjilta ja niitä vastaan pitää välillä kapinoida. Kunnes selitän että eihän äiti kiusalla vaan siksi kun rakastan niin paljon.. <3 (esim se että pyöräilykypärä pitää olla aina päässä pyörällä ajaessa)

Huomenna sitten keitetään lähisuvulle kahvit. Ensin kahvien piti olla jo tänä iltana mutta siirrettiin päivällä koska tänään onkin eskarin vanhempainilta. Eka vanhempainilta johon menen. Kyllä on jännää :))

Oikein paljon onnea meidän eskarilaiselle, äidin omalle kultapupulle.

5 kommenttia:

 1. kovasti onnea isolle pojalle <3

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon pienelle/isolle pojalle :)

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea!! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea eskarilaiselle! Eskarivuosi on tosi hieno ja tärkeä, sen aikana pienistä lapsukaisista kasvaa melkein koululaisia, jotka intoa puhkuen lähtevät koulutielle.

  Meidän toisella pojalla on muuten ihan samanniminen unikoira, ollut jo vastasyntyneestä asti :-)

  VastaaPoista
 5. kiitos kaikille.
  kissaemo, ihan totta. välillä pysähdyn ihmettelemään kuinka tuosta pienestä pojasta on tullut jo noin iso. tuntuu että on venähtänytkin, lapsen pyöreys kadonnut. <3

  VastaaPoista