torstai 12. elokuuta 2010

Ruskeaa&oranssia


Neuletyö loppusuoralla. Eiliset vaatteet kirppislöytöjä. Rusinan potkarikin kirppikseltä löydetty jo odotusaikana. Nanson yöpaita äitini vanha. Tämän päiväinen t-paita kirppikseltä.

Ruskeaa&oranssia. Niissä väreissä eilen ja tänään. Ihanat värit, yhdessä ja erikseen.

5 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja väriyhdistelmä - kuten olen jo maininnutkin. :) Mä löysin myös kirppikseltä tuollaisen paidan, joka sulla on alimmassa kuvassa. Tykkään paljon! (Tosin en oikein tiedä, että miten sitoisin ne narut taakse, ettei solmu paina selkää niin paljoa nojatessa johonkin! :D)

  VastaaPoista
 2. ihana tuo sinun paitasi, joka oli tänään päälläsi. Siis tosi ihana! Mäkin tykkään ruskean ja oranssin yhdistämisestä itselle ja varsinkin Poitsullekkin.

  VastaaPoista
 3. nzqu, joo, muistinkin sinunkin tykkäävän tästä yhdistelmästä. :) Ai sullakin toi paita kirppislöytönä! :) Se on kyllä kiva, tykkään tosi paljon. Toivottavasti keksit keinon ettei narut paina. :)

  tiny, Kiitos paljon. mäkin tykkään, on kyllä hyvä löytö. Lapsillakin se on tosiaan ihana yhdistelmä. neuloin rusinallekkin paljon ruskea/oranssia odotusaikana <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita vaatteita olet löytänyt kirppikseltä. Yllättäen olen minäkin alkanut pitämään keltaisesta ja oranssista. Ilmeisesti värien vaihtuminen kuuluu eri aikakausiin. Toinen väri , joka on tullut minulle, on sininen. Viimeksi joskus nuoruudessa oli semmonen aika. Kyllä kirppiksiltä saa hyviä löytöjä, kun tarkkaan kattelee. Kivaa perjantaita:) murmeli

  VastaaPoista
 5. murmeli, värit kyllä piristävät kivasti. ja kiva huomata kuinka ne omat lempivärit, esim vaatteissa, vaihtelee. mm vuodenaikojen mukaan minulla.

  VastaaPoista