maanantai 9. elokuuta 2010

Vettä!
Helmin tämän kesän ykkösjuttu on ollut veden kanssa leikkiminen. Ollut ihana kuuma kesä ja kylmällä kaivovedellä on voinut huoletta leikkiä, ei ole haitannut vaikka vaatteet ja tyttö läpimärkänä, sehän on vain vilvoittanut kivasti.

Ulkona ollessa kuuluu aina tytön pyyntö: "vettä." Sitten annan tytölle kaivosta eri kippoihin vettä ja leikki alkaa. Vettä kaadetaan maahan, sitä kauhotaan lapiolla, kaadetaan kupista toiseen, lotrataan käsillä, uitetaan dinosauruksia. Välillä haetaan sekaan hiekkaa ja kiviä ja tehdään ruokaa. Kivaa on ollut.

Eilen oli kiva, mieltä lämmittävä päivä. Ihanaa yhdessä oloa perheen kesken. Tyttöjen nukkuessa mä siivoilin ja mies meni poikien kanssa pyörillä leikkipuistoon. Tyttöjen herättyä lähdettiin koko perhe uimaan ja jätskille. Sitten vielä illalla mentiin istumaan naapuriin: mummille ja papalle. Juuri noista tuollaisista päivistä saa voimaa. Hyvää oloa, juuri sitä mitä ihminen tarvitsee. Sitä elämänrikkautta..

Tänään nautin päivästä yhdessä lasten kanssa. Siskoni tulee lastensa kanssa meille. Rutistan Rumpalia ja katselen kun ollaan tässä vielä kaikki. Huomenna sitten alkaa eskari. Jännittää. Haikeaa ja samalla niin iloista..

2 kommenttia:

  1. Lapsille on vesi mieluinen leikkijuttu. Niin oli minun pojallakin aikoinaan. On teillä ollut ihana päivä. Todellakin voimaa saa taas uusiin päiviin, kun välillä on tuollaisia yhteisiä juttuja.Niin se aika kuluu siivillä. lapsista sen huomaa. Kun koulutkin alkavat ja kukin vuorollaan lähtee opintielle. Tyttöset on vielä sinulla päivien ilona. Rumpalia varmaan vähän jännittää eskari. Iloisia päiviä. murmeli.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. veden kanssa on kiva leikkiä. se on aina huomattu. :) Ja aikakin rientää. Esikoinen jo eskarilainen, huih! :o kiitos samoin <3

    VastaaPoista