tiistai 24. elokuuta 2010

Lankapalloja

Rumpali sai mummilta eskarisukat. Ihanat mummin neulomat vihreät sukat joita sitten käyttää eskarissa kumppareiden ja talvikenkien kanssa.

Rumpali esitteli iloisena sukkiaan mulle ja samaan hengenvetoon pyysi minua tekemään hänelle villatakin. Sellaista eskarilaiset kuulemma käyttää talvella kun on kylmää. :)

Toki lupasin pojalle takin tehdä ja kysyin että minkävärisen. Haluaa kuulemma raitatakin jossa paljon erivärejä. Sehän sopii äidillekkin paremmin kuin hyvin: ei tarvitse kauppaan lähteä kun sellaisen saa tehtyä noista jämäkeristä. Poika sai mennä itse penkomaan lankakeriä ja valita sieltä kuusi mieleistään. Sai päättää ihan itse, äiti ei puuttunut asiaan muuten kuin että näytti mitkä ovat niitä villalankoja.

Puikot ja malli on nyt myös katsottu valmiiksi, jospa lähipäivinä sen aloittaisi. Vaikka jo tänään. Ja toivon että siitä ei tule liian leveetä mun jättikäsialalla. otin kyllä pienemmät puikot kuin ohjeessa, joten peukut pystyyn! ;)

Omenat alkaa olla kypsiä. Eilen keräsin niitä keittiönpöydälle syötäviksi. Pitäisi ostaa hillosokeria niin pääsisi hilloa tekemään. Ja voisihan sitä piirakkaakin tehdä. :)

Kamerassa oli taas miehen ottamia yllätyskuvia. Rakastan niitä. Sudenkorentokuva sekä kuva jossa meidän perheen pojat, ovat miehen ottamia. <3

2 kommenttia:

  1. Kivat värit tulossa takkiin. Onnea projektille!
    Neulo mallitilkku, jos koko arveluttaa. Muutama minuutti on pieni vaiva ja lopputulos varmasti istuvampi - ja jos teet saman lajin jämistä jotakin muuta isompaa, on sitten mittatilkku jo valmiina ;)

    VastaaPoista
  2. sari, Kiitos. Otin neuvosta vaarin ja tein sen mallitilkunkin. toivotaan että lopputulos hyvä tai edes ok :))

    VastaaPoista