perjantai 12. marraskuuta 2010

Kummipojan myssy




Kummipojalla on tässä kuussa nimipäivä. Laitoin eilen postiin hänelle myssyn. Lankana puro (pakkasyö), 4mm puikot. Ohje omasta päästä. Virkatut reunat ja nyörit.

Eilen piristin itseäni värjäämällä hiukset. Kävi niin että kun muutama viikko sitten siivoilin yhtä kaappia niin sieltä löytyi hiusväri. Sinimusta. Mietin ja epäröin tähän saakka ja sitten päätin: eikun päähän vaan! Kylläpä piristi. :)

Mulla on ollut flunssaa pitkään. Olo on ollut aikaajoin aika kauhea ja heikko. Varsinkin pienikin fyysinen rasitus, esim siivoominen on saanut sydämentykyttämään ja on ollut ihan veto pois- olo. Jossain vaiheessa taisin mainitakkin täällä että oiskohan poskiontelontulehdus. Tänä aamuna tartuin vihdoin puhelimeen ja varasin itselleni lääkäriajan. ja se poskiontelontulehdushan se on. Eli lääkekuurin sain. Toivottavasti nyt olo helpottuu.

Nyt tytöt nukkuu ja minä ja Peikko leivottiin suklainen sokerikakku. Kohta uunikello soi ja se on valmista!

9 kommenttia:

  1. onpas kiva myssy taas :) hyvältä näyttää tuo uusi hiusten väri! höh, kun on tuo tulehdus.. no mulla sama juttu, ja samalla kuurilla oon kans :( toivottavasti jo kohta parannutaan <3 mäkin tein tänään kakun, isänpäiväksi tottakai. On niin monivaiheinen, et oli pakko alottaa jo. Siihen tuli rahka-kerma-marja-liivate täyte, ja pitää hyydyttää jääkaapissa. Ja huomenna saa sit kuorruttaa sen. Ja ehkä se on sit sunnuntaina valmis syötäväksi ;)

    VastaaPoista
  2. pumpsi, kiitos. Niin, myssy on matkaamassa sinne teille, joko tuli perille? ;D Toivotaan tosiaan että saadaan tämä tauti pois. Niin sieltä kuin täältäkin! oih, sullahan on komia kakku tulossa <3 Mä en ite tee koskaan isänpäiväkakkua kun käydään niin monessa paikassa kahvittelemassa. toi oli tollanen ykskaks yllättäin tullut idea kun oltiin Peikon kanssa kaksin, että: hei leivotaas! :D

    VastaaPoista
  3. Joo, just kävin ton myssyn hakemassa :) poitsu kiittää varmasti kovasti, kunhan herää <3 nii joo, teillä on noi isoisät noin lähellä, me ei käydä kun miehen vanhemmilla. Ukki kun asuu siellä savossa, ja mun ukit ovat olleet jo pitkään mullan alla (toinen 28v ja toinen 26v..) nii siks tulee tehtyä "poitsun kans" isille kakku ;) tollaset extempore jutut on parhaita <3

    VastaaPoista
  4. kiva kun tuli perille <3 Ihanaa kun teette isille kakun. Onhan se kans ihan parasta kun on oman perheen kesken oma kakku. Kun on tärkeä päiväkin <3 <3 <3

    VastaaPoista
  5. Oletpas nätin myssyn tehnyt :)) On se vaan niin jännä miten vaikkapa uusi väri tukassa piristää, hiuksesi ovat kauniit uudessa värissä.

    VastaaPoista
  6. Kivan näköinen myssy.. :)
    Kummasti se uusi väri vaan piristää tosiaan hiuksissa.. Näyttää kyllä tosi hyvältä sävyltä. :)

    VastaaPoista
  7. oman onnen seppä, Kiitos. Joo, kyllä se piristää kun saa uutta väriä päähän. On kiva olo :)

    neulova äiti, Kiitos. Näinä pimeinä aikoina varsinkin pitää keksiä kaikkia piristyksiä itselleen ;)

    VastaaPoista
  8. pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  9. tiny, kiitos. olo on jo huomattavasti parempi

    VastaaPoista