tiistai 12. helmikuuta 2013

Eilen leivoimme sämpylöitä, tänään pullaa. Menin tyttöjen kanssa päivällä mummin ja papan pihalle laskemaan mäkeä. Haimme pojat kotiin ja söimme laskiaispullia. Näin laskiaistiistain kunniaksi!

Minulla on uusi kalenteri/päiväkirja. Paolo Coelhon kaunis Muutoksia kalenteri 2013. Itse en tätä keksinyt, vaan nappasin idean täältä.

Kirjan kansi on kauniin houkutteleva ja kauniita kuvia löytyy paljon myös kirjan sivuilta. Jokaiselta aukeamalta löytyy vielä Paulo Coelhon mietelause. Tämä kalenteri on kyllä oikea ihanuus!

2 kommenttia:

 1. Herkkuja.
  Eteenkin tuo kalenteri näin herkku-säännöstelyn aikaan :-)
  Onko sisällöltään ihan kalenterimainen noin muuten? Tarkoitan päiväykset ja nimipäivät yms.
  Mä olen kalenteria vailla enkä enää sellaista onnistunut omalta kylältä löytämään!! (yllätys ;-))

  Tuo näyttää huipulta, voi olla jotta alan sellaista nyt tarvitsemaan akuutisti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tää kalenteri on varsinainen herkku! Sisällä on yhdellä aukeamalla 3-4 päivää. Siinä on kuukausi päivämäärä ja päivä ja jokaisen päivän kohdalla rivejä joihin voi kirjoitella. Yhdellä aukeamalla 3-4 päivää. Tähän on merkitty ystävänpäivät, liputuspäivät tms juhlapäivät mutta nimipäiviä ei ole. se on toetty harmi kun niitä on kiva ympyröidä että muistaa läheisten merkkipäivän.. Mutta mulla on sellanen peruspikkukalenteri jota käytän kalenterina ja tämä herkku on mulla vähän kuin päiväkirjamaisesti.. :) Mutta jos on oikein viitseliäs niin kirjoittelee sinne rakkaiden nimpparit ihan itse ;D <3

   Poista