keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Metsäretkellä

Eilen pakkasimme eväät kahteen jenkkikassiin. Toinen on minun vanha lapsuudesta, toinen miehen. Sitten lähdin Rusinan ja Peikon kanssa ulos. Ensin lapset laskivat pulkkamäkeä mummin ja papan pihassa naapurissa. Sitten vedin lapset pulkalla vähän matkan päähän. Jätimme pulkat pellon reunaan ja kävelimme pellon reunan kautta metsään eväsretkelle. Metsässä käy paljon muitakin kävelijöitä ja siellä meni polku joten Rusinankin oli helppo kävellä.

Pysähdyimme lammen rantaan ja söimme pienet eväämme. Voi kuinka lapset nauttikaan kun pääsevät metsään touhuumaan. Varsinkin Peikko keksi koko ajan kaikkea kivaa touhua.

Tehtiin jokainen lumienkeli. Minun lumienkeli näkyy kuvan etualalla jossa lapset tekevät vielä omiaan. Oli kyllä ihanan voimaa antava retki.

Nämä tälläiset pienet retket ovat kyllä sitä arjen parhautta. Ei se tarvitse aina olla niin suurta. Matkoja ja maksavia tehtyjä paikkoja. Luontoretket ovat ilmaisia ja kyllä ne antavat niin paljon enemmän... Ei menetä mitään ja tulee niin paljon rikkaampana takaisin.

- - -

Iltapäivällä Peikko ja Rusina lähtivät mummulle ja papalle yökylään. Minä ja mies käytiin iltakävelyllä Taiston kanssa. Pidettiin rauhallinen koti-ilta. Neuloin paljon.

Esikoinen ja Helmi ovat soitelleet mökiltä monta kertaa päivässä. Kävivät eilen uimahallissa. Ovat niin riemua täynnä. Kuten Peikko eilen sanoi: Hiihtoloma on tosi kiva!

3 kommenttia:

 1. Metsäretket ovat parhautta!
  Terkut metsästä :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana retki teillä on ollut! Ne on kyllä kivoja.

  VastaaPoista
 3. Metsäretket ovat kyllä parhautta. Niin ihanat muistot. Tuo niin pitkään hymyn huulille.. <3

  VastaaPoista