lauantai 16. helmikuuta 2013

Possu sylissäNiin se hiihtoloma alkoi. Todella mukavasti. Esikoisella oli sählyharkat. Lapsilla karkkipäivä. Illalla pojat lähtivät naapurin kanssa touhuumaan ja keksivät sitten että menevät naapuriin yöksi. Se sopi meille ja se sopi naapureille.

Minä katselin Voicen ja kuten joka ilta niin possu sylissä. Päivisin Helga touhuilee paljon omiaan. On sellainen että tykkää olla sylissä ja silityksestä, mutta sitten jos taas ei ole sillä tuulella niin näyttää sen. Mutta iltaisin kaipaa aina äidin syliin. Seuraa minua ja kovalla äänellä ilmoittaa että nyt ois aika mennä sohvalle/sänkyyn että hän pääsee syliin/kainaloon nukkumaan. Iltaisin tulee paljon istuttua sohvalla, katsottua telkkaria ja neulottua. Helga sylissä. Ihanan rentouttavaa tohina päivien jälkeen. Ja Helga on sellanen lämpöpatteri että voi miten nautin kun se on lähellä, sylissä.

Helga tykkää olla viltin/peiton alla. Joten usein mulla on tuossa sohvalla ollessani vielä viltti päällä ja Helga sen alla mun sylissä.

Tälläisellä rennolla touhuilulla hiihtoloma alkoi. Tästä on hyvä jatkaa.

4 kommenttia:

 1. Suloista!
  Pidän myös kovasti, kun kissa tulee viereeni tai mahan päälle kun luen ennen nukkumista.
  Toisinaan se herättää yöllä silittämään. Viikset vaan kutittavat poskea. Lemmikin lämpö on rauhoittavaa. Teillä alkoi loma mukavissa merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimet kyllä tuovat ihanaa lämpöä. Ovat kyllä suuri rikkaus hekin <3

   Poista