torstai 21. helmikuuta 2013

Tiskirättejä
olen tehnyt taas muutaman uuden tiskirätin. Beige isoäidinneliörätti on 100% puuvillaa. Turkoosi ja lila ovat tehty Novitan uudesta bambulangasta 50%bambu-viskoosi, 50%puuvillaa.  Tämä bambulanka on siis uutuut joten uusi tuttavuus minullekin. Lanka on ihanan pehmoista ja tuntui myös käytössä hyvältä ja pehmoiselta. Ihanissa väreissä sitä saa myöskin. Tulen varmasti ostamaan sitä lisää.

Bamburätteihin ohje uusimmasta Novitasta (kevät 2013). Malli oli kivaa vaihtelua noihin isoäidinneliö rätteihin.  Vaikka tykkään kyllä noista virkatuista räteistä, ne tuntuu ilmavilta, joten kuivuvatkin varmaan nopeammin.

Kyllä tulee ihan uutta intoa rätin kanssa heilumiseen kun ne ovat ihanissa väreissä ja itse tehtyjä. Tuntuvat niin mukavilta käsissäkin. Ja valmistuvat nopeasti, mukavia välitöitä ilman tarkkaa ohjeen lukemista (jos siis tekee tälläsiä yksinkertaisia kuten minä ;) )

Tarkkaa ohjeen lukemistakin löytyy. Puikoilla taas palmikkoa. Omaan neuletakkiini jonka neulomisen aloitin syksyllä 2011. Sekin alkaa olla jo loppusuoralla. Hyvähyvä!

Ja pompahtihan se koukulle eilen taas uusikin työ. Nyt on tosi kova neulomis/virkkaamisinto päällä. Mieli tulvii ideoita, koko ajan tekee mieli tehdä jotain. Ihanaa.

Eilen tuli taas räpsittyä eläinkaveruksista kuvia. On ne vaan niin ihania kavereita. Tässä vierellä, touhuissa mukana.

8 kommenttia:

 1. ihana possu! :) Kivoja rättejä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. KIVA POSTAUS ja oikein tyylikkäät kuvat! Olet taitava! Oli hienoa lukea näistä aiheista!

  Toisinaan ittekkin ajattelen, että onpa minulla pienet ympyrät, kun niiin kiinnostaa keskustelu tiskiräteistä! Niihin vaan liittyy todella paljon muutakin.

  Näiden siivousliinojen neulominen on puhdasta rentoutusta käsintekemisen avulla. Liiat vaatimukset eivät rassaa - ei tarvitse kaventaa eikä leventää eikä ommella saumoja.
  Ekologisuuskin on mukana toiminnassa.
  Valtaosan räteistä kudon myyjäisiin Etiopian aidsorpojen hyväksi.

  Aiemmin virkkasin valtavasti ja sen parempi, mitä monimutkaisempi ohje oli. Niin käsillä tekemisen idea muuttuu.

  Ihana possu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Katselen aina muissa blogeissa kauniita kuvia ja mietin että voi kunpa osaisi sellaisia ottaa. Onpa kiva kuulla että pidät kuvistani. <3 Voi kun kuulostaa hienolta että myyt niitä myyjäisissä hyvään tarkoitukseen. <3 Tiskirättejä on kyllä mukava tehdä. Ja pääsevät varmasti käyttöön. Tykkään myös kovasti. :)

   Poista
 3. Miten mä en ole täällä käynyt hetkeen?! Jotenkin tää aika menee huimaa vauhtia. Ihania kuvia teidän pikku possusta.

  Tiskirätit <3 Mukava uusi malli itselleni, pitääkin tehdä taas muutamat rätit itselleni. On kyllä mukavaa omistaa monta rättiä niin voi vaihdella värejä vaikka joka päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nirppu, kiva kun taas kävit! Joo, rättejä on oltava paljon. Ja nyt olen alkanut myös tekemään siivousriepuja. Sellasia vähän isompia. :)

   Poista
 4. Hihihi mä en kestä tuota possua! Hihittelen aina, kun näänkin sen kuvan täällä :D Veikeä kaveri. Ilmeisesti koira tulee sen kanssa ihan hyvin juttuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira ja possu ovat ihan parhaat kaverit :) Nukkuvat usein vierekkän tai niin että possu on koiran päällä. Tulevat kyllä mainiosta toimeen. <3

   Poista