tiistai 19. helmikuuta 2013

Turkoosia

Fb:n toinen luovuusjutun lahja tehty. Turkoosit korvikset. Hopeoidut koruosat. Lasihelmiä & kivihelmiä. Kolme vielä tekemättä..

Turkoosia myös puikoilla. Keväisin värit alkavat houkutella.. Ja muutkin langat kuin villa. Pitäisi neuloa jotain puuvillaista lapsillekin..

Rusina meni eilen viettämään päivää mummulle ja papalle serkkulikan kanssa. Minä ja Peikko menimme elokuvateatteriin. Katsoimme Räyhä Ralf. Elokuva oli hyvä ja oli tosi kiva kun pääsimme viettämään aikaa kaksin. :)

2 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaat korvikset! Laatuaika kaksin on arvokasta herkkua! Sitä on niin harvoin lasten kanssa, pitäisi ihan säännöllisesti järjestää, jokaisen kanssa vuorollaan.

  Niin ihana tuo palmikkoneule tuossa alla!! Sinnikäs olet , kun jatkoit sitä! Ja täällä on ihan uudet kujett, tykkään tästä Satuaarteesta :) Kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta. Pitäisi olla enemmän noita hetkiä kaksin. Jokaisen lapsen kanssa. Harvoin niitä on ja ne ovat arvokkaita hetkiä.
   Kiitos. Monet monta vuotta koskemattoman keskeneräiset neuleet menevät kokonaan pois, ei niitä tule jatkettua.. Mutta tuo väri ja malli on huudellut mua kaikki nämä vuodet. Se oli pakko saada valmiiksi.... :D Kiitos paljon <3

   Poista