keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kotoilua


Tänään on ollut kiva päivä. Vietiin eskarilainen eskariin ja kävimme ruokakaupassa. Ostimme mm kermaa ja hilloa. Tein tyttöjen kanssa pullia. Pikkuleipurit ovat ihana apu ja taikinan syöminen on se paras kohta. (Äidinkin mielestä)

Sitten menin tyttöjen kanssa pihalle. Saivat hiihtää. Hienosti sujui! Välillä kävi pyllähdys ja sitten taas ylös. Kauaa eivät jaksaneet ja sitten jo juoksivat muihin leikkeihin.

Haimme pojat kotiin ja vatkasin kerman vaahdoksi. Välipalaksi söimme laskiaispullia. Ihana herkkukeskiviikko!

Tohinan jälkeen lapset menivät omiin leikkeihinsä yläkertaan ja minä heittäydyin sohvalle ihanan postin kera. Uusi kotoliving ja kotivinkki oli iloisena piristyksenä postilaatikossa. Jaloissa uudet villasukat. Peikkopoika oli viime viikolla mummin ja papan kanssa mökillä Pohjanmaalla ja hän toi meille kaikille kotiin jääneille pienen tuliaisen tullessaan. Minä sain pirteän punaisen 7veljestä lankakerän. Voi miten ihana pieni poika!

Lankahan toki pääsi heti rakkaudella puikoille ja neuloin siitä itselleni villasukat. Varsi 4krs oikein, 4krs nurin. Kivasti menevät rullalle nilkkaan. Idean näihin sain anopilta.

4 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta <3

  Aivan ihanat nuo sukat joidenka langan merkityksen voi todella nähdä, saatikka sitten tuntea.
  Olen itse kutonut kanssa muutamat sukat tuolla tyylillä, sama idea kuin vauvojen junasukissa. Tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Nämä sukat ovat kyllä rakkaat. Langan antaja on sellainen aarre... <3 Joo, tosiaan junasukissa sama idea. Niitä olenkin tehnyt. Nämä on nyt ekat tällä systeemillä itselleni.

   Poista
 2. upeat sukat! Ihanan tuliaisen saitkin! :) Nam, nam! Laskiaispullat on tosi hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kyllä. Olipa yllätys kun poika alkoi tuliaisia jakamaan :) <3 Laskiaispullat on ihan mun herkkua! Söinkin sitten päivän aikana kolme... :9

   Poista