maanantai 11. helmikuuta 2013

TeltassaTytöt ovat nukkuneet viikon päivät yönsä huoneensa lattialla prinsessateltassa. Siskokset vierekkäin. Haluavat siellä nukkua ja mikäs siinä. Teltta on pieni, eivät he sinne pitkään sovi. Nyt vielä mahtuvat, ihanasti alkavat nukkumaan omassa prinsessateltassaan. Retkellä omassa huoneessaan. Joten saavat minun puolestani nukkua teltassa yönsä niin pitkään kun haluavat. Pieniä suuria elämän retkiä.

Jossain vaiheessa yötä heräilevät ja huhuilevat äitiä ja sitten nukutaan kainaloikkain Helmin sängyssä aamuun. Pojatkin ovat yöretkeilleet. Perjantaina alkoivat nukkumaan olohuoneessa Voicen jälkeen. Toinen sohvalla, toinen patjoilla lattialla. Lauantaina menivät molemmat nukkumaan Peikon sänkyyn.  Eilen tulivat nukkumaan meidän sänkyyn.

Ihania pieniä uniretkiä. Niissä on jotain taikaa. Nukahtaa välillä jonnekin muualle kun siihen omaan sänkyyn.

Uniretkiä, taianhetkiä!

2 kommenttia:

 1. Vastaavaan pieneen igluun on meilläkin pari ahtautunut nukkumaan. Eivät taida enää mahtua :-)

  Kotoiset yöretket ovat aina yhtä jänniä, paitsi ne kun kuopus könyää kainaloon aamuyöstä ja ilmoittaa ettei pysty nukkumaan omassa sängyssä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pojat yrittivät nukkua yksi yö prinsessateltassa. Kun tytötkin kerran saavat. Mutta eivät enää mahtuneet :)) Muita uniretkiä siis heillä. Usein patjat heidän huoneensa lattialle ja saavat nukkua siinä vierekkäin.

   Poista