sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Aurinkoa!


Viikonloppu alkoi todella kivasti. Perjantaiaamuna pojat meni kouluun/eskariin. Rusina papalle. Minä ja Helmi vietettiin äiti-tytär päivää kaksin. Helmi on pitkään toivonut että mentäisiin uimahalliin ja sinne sitten pienen tytön vein. Kyllä oli tyttö iloinen! Sen jälkeen söimme vielä jätskit kahviossa. Kävimme tiimarissa ostamassa kruunun rikki menneen tilalle ja söimme kotimatkalla autossa eväitä. Ihana aamupäivä.

Perjantaista lauantaihin lapset menivät mummulle ja papalle yökylään. Vietimme miehen kanssa rauhallista koti-iltaa. Kävimme Taiston kanssa tunnin metsälenkillä.

Lauantaiaamu sujui myös rauhallisesti. Heräsin tottuneesti jo seitsemältä. Hyvin nukuttu yö takana. Kahvia. Aurinkoa. Mieli niin iloinen tuosta säästä! Päälleni laitoin uuden kirppislöydön. Ihanan värinen raitapaita. Pesin pyykkiä ja laitoin sen ULOS kuivumaan. Sitä olen niin odottanut!

Lapset tulivat kotiin. Vaihdoimme vaatteet, lakkasin kynnet. Lähdimme ystävän pojan 4v synttäreille. Aurinkolasit silmillä. Tennarit jalassa. Niin nautin näistä säteistä!!

Kevätaurinkoa kaikille. Nyt iloitaan!

Sade

2 kommenttia:

  1. Teillä kuulostaa olleen mukava viikonloppu! :) Ja kevät tuntuu kyllä tulleen äkkiä, kun vielä huhtikuun alussa oli lunta ja kylmää, ja nyt on niin ihanan aurinkoista ja lämmintä! Niin ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana viikonloppu. Aurinko antaa kyllä niin paljon. Voimaa ja kun voi ulkoilla niin mieli on hyvä.

      Poista