sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tyttöjen huoneeseen


Olen jo jonkin aikaa miettinyt että olisi kiva kun tyttöjen huoneessa olisi viiri. Jotenkin vaan en ole saanut aikaiseksi tehdä sellaista. Sitten Sweet things blogissa vierailu sai minut tarttumaan toimeen. Tein Tigeristä ostetuista papereista viirin. Kiva piristys tyttöjen huoneessa, kiva kun tuli tehtyä!

Apinalandia blogissa oli kiva pieni hyllykkö lasten huoneessa. Siitä sain sen idean kun kirppiksellä tuli vastaan puinen hyllykkö.

Kävin eilen ostamassa maalia ja aloin hommiin. Unohdin ottaa kuvan ihan alkuvaiheessa hyllyköstä, mutta kun osa oli jo maalattu niin muistin räpsäistä kuvan. Kun hyllykkö oli maalattu, laitoin hyllykön taustalle koristeeksi pikkupapereita.

Sitten hyllykkö kiinnitettiin tyttöjen huoneen hyllyyn kiinni. On kaunis koristeena ja siihen on kiva laitella pikkuleluja esille. Niitä pikkuleluja kun tytöiltä riittää.. :)

Taisto on kyllä sellanen apuri. Aina päällimmäisenä siellä ihmettelemässä missä tehdään. Kuten kuonon päästä huomaa... :D

8 kommenttia:

 1. Kaunis viiri, ja söpö tuo pikkulokerikko! :)

  VastaaPoista
 2. Pikkutavaraa kyllä riittää täälläkin. Kiva tuo pikku lokerikko. Mäkin haluisin viirin lastenhuoneeseen. Meinasinkin ostaa ellokselta, mutta jäi tilaamatta, kun voihan sen itsekkin tehdä...no empä ole vieläkään tehnyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä niin kova askartelemaan että tuo viiri onnistuisi sinulta kyllä hetkessä! <3

   Poista
 3. Ihana punanenä-apulainen :-)
  Pikkutavarat on niin kiva kun ovat tuollalailla esillä...Miks ne meillä vaan lojuvat pitkin lattioita.....auts kun päälle astuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne meilläkin yleensä lojuu pitkin lattioita ;D Nyt kun tuli tehtyä uusi lokerikko niin laittelin tavarat kivasti hyllyyn. Ja voi kun tytötkin tykkäsivät kun lelut kivasti esillä. Leikkivätkin sitten taas monen monta tuntia keskenään kun saivat uuden leikki-innostuksen lelujen järjestelystä <3

   Poista
 4. Haa! Ihana Taisto!! :D Ihana hyllykkö ja niin kivasti siihen lelut asettuvat! Terkut kaaoksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä piristys tuo hyllykkö. Kaaosta täälläkin. Aina :D

   Poista