tiistai 30. huhtikuuta 2013

Omia hetkiä


Viikonloppuna mies kantoi laattoja osoittamalleni paikalle. Haaveilen tuohon tammen alle sellaista omaa paikkaa jossa juoda kesäisin iltapäiväkahvia tai -teetä. Mies naureskeli että on ihan kauhean näköinen (nuo laatat) verrattuna naapureiden komeisiin terasseihin. Ehkä. Mutta mä haluan ajatella että se on juuri meidän omaa, meidän näköistä. Ja jos siinä on meidän hyvä olla niin sittenhän se on meille täydellinen. Minulle ainakin :)

Eilen oli 4vuotiaan kerhopäivä ja minä ja pienin haettiin vähän arjen extraa. Käytiin asemakahvilassa kahvilla/pillimehulla. Meidän oma hetki.

Illalla tyttöjen mentyä nukkumaan minä lähdin pienelle kävelylle, pojat pyörillä mukana. Se taas oli meidän oma hetki.Tässä hulinassa tarvitaan välillä tälläsiä hetkiä. Että olen vain yhden tai parin lapsen kanssa. Keskityn. Kuuntelen. Juttelen.

Omia hetkiä.

Vappua olen laitellut. Pilkkupalloja pilkkuliinan kaveriksi. Tänään juhlitaan vappua. Kohta esikoinen lähtee kouluun pellenä. Eskarilainen laittaa hatun, kravatin ja pellen nenä myös mukana. Minä ja tytöt lähdetään vappuriehaan. Illalla vietetään vappua kotona oman perheen kesken. Herkkuja ja grillattavaa. Se on siinä.

Hyvää vappua!

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä!
  Ei ole helppoa asua himopuutarhurin naapurissa ;-) mutta silti tykkään meidän omasta viidakosta.

  Olen kiitollinen jotta on mahdollisuus jakaa hetkiä. Koko perhe yhdessä, välillä pienemmillä kokoonpanoilla, kaksin aikuisessa seurassa ja sitten se tärkein; aikaa myös itselle.

  Ihanata vappua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kasvaa piha tosi vapaasti. lapsille ja eläimille unelma: ei tarvitse varoa mitään ;)) Ja minä niin tykkään. Niin totta. nuo hetket. Koko perhe. Vain osa. Miehen kanssa kaksin. Itekseen. Kaikki niin tärkeitä hetkiä.

   Poista