keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Eräänä päivänä
Leivoin tyttöjen kanssa sämpylöitä ja marjapiirakan. Tuolla ohjeella olevaa piirakkaa kokeiltiin ensi kertaa. Oli kyllä hyvää.  Syötiin noita herkkuja välipalaksi kun peikon kaveri tuli meille eskarin jälkeen. Poika ei päässyt Peikon synttäreille joten tuli silloin meille. Pojilla oli hauska iltapäivä yhdessä.

Aurinko lämmitti ihanasti. Piha on oikea kurakko, mutta tytöt tykkää. On kuulemma ihan parhaat leikit! Voi riemua! Minä istuin ulkorappusilla ja neuloin. Ensi kertaa tänä vuonna neuloin ulkona. Sekin sai hymyn huulille.

4 kommenttia:

 1. Minäkin muistan vielä lasten kuraleikit. Oi että, se vetelä vellihän on ihan parasta rakennusainetta. Saa tehtyä vaikka mitä kivaa.

  Nyt sitä iloitsee kaikista lätäköistä, ihan hassua.

  Tuo leipälaatikko on muuten kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen mua jotenkin ärsytti kun tuli kuraa, toivoin että kurakelit jo loppuisivat. Nyt olen iloinen että meidän piha on tuollainen, että lapset saavat kaikessa rauhassa, riemussa leikkiä siinä kurakossa. Jotenkin ihanaa katseltavaa, hymyn saa huulille. Lätäköt on ihan parhautta :D
   Tuo leipälaatikko on kyllä mulle rakas. Ihana kirppislöytö muutaman vuoden takaa. :)

   Poista
 2. kuraleikit on parasta! Meillä hiekkalaatikossa niin hieno hiekkaa,että on nyt todella todella super kuraista. Lapset tykkää, mutta vaatteet on kyllä aina kesälläkin sen näköiset, että ollaan vähän leikitty. :) Onneksi on pesukone. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei se kura lasten vaatteissa haittaa yhtään. Pesuun vaan :)

   Poista