perjantai 12. huhtikuuta 2013

Pihatreffit


Eilen ystävä tuli meille poikansa kanssa viettämään pihatreffejä aamupäivällä. Lapset saivat leikkiä ja minä&ystäväni istuimme rappusilla ja juttelimme. Olin laittanut räsymaton jonka päällä oli hyvä istua. Oli hieman viileämpi ilma ja hetken sateli luntakin mutta seura ja kuuma suklaatee lämmittivät.

Peikon synttärijärjestelyistä oli jäänyt jääkaappiin kerma. Päivämäärä siinä läheni niin pitihän siitä jotain keksiä. Tein siis välipalaksi pannaria joka tuhottiin kermavaahdon ja itsetehdyn omppuhillon kanssa.

Esikoiselle nousi keskiviikkona hieman lämpöä joten huilaili eilen kotona. Pötköttelyhetki kirjan kera sohvalla. Ja tietty Helga seurana. Possu on kyllä niin lämpimän sylin perään että on usein kaverina sohvalla.

Torstai on harrastuspäivä. Esikoiselta jäi futis väliin flunssan vuoksi mutta vein Peikon futisharkkoihin ja Helmin satubalettiin. Ihanaa kun omalta kylältä löytyy kivoja harrastuksia lapsille!

6 kommenttia:

 1. kohta pääsee pitämään kunnolla pihatreffejä, kun säät vähän lämpenee. Pikaista paranemista sinne suuntaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta! Sitten mekin tehdään piha/leikkipuistotreffejä ja paljon! eiks je :D Kiitos Esikoinen voi jo paljon paremmin.Yskii vielä hieman, mutta lämpöä ei ole enää noussut <3

   Poista
 2. Pihatreffit on parhautta! Minäkin treffasin ystävää, istuttiin ihan sisätiloissa rupattelemassa ja lapset kolisteli yläkerran puolella :-)
  Ehkä ensikerralla jo uskaltautuu pihan puolelle.

  VastaaPoista
 3. ne on. Ja treffit muutenkin. Niin että on lapsilla kavereita ja itsellä juttuseuraa <3

  VastaaPoista
 4. ihana pieni teehetki oli <3 ja seura parasta <3 poitsu tosin viihtyi omissa oloissaan, mutta on välillä sellainen, tekee mitä itse haluaa... ja tykkää lumijutuista, sitä on tehty paljon talven aikana, ja keväällä on etsitty asioita lumen alta ;) harrastus poitsulle olisi hyvä keksiä, itse ei vielä ole nimennyt, mitä haluaisi tehdä (askartelua vai jotain liikuntaa vai mitä, täällä kun olisi paljon valikoimissa :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä noilla harrastuksilla vielä kiire ole. <3 Kiva kun on saanut harrastaa yhdessä äidin kanssa. Helmi tuli laitettua kun oli jo kolmevuotiaasta lähtien sanonut että haluaa balettiin :)

   Poista