lauantai 6. huhtikuuta 2013

Helga - eskarilainen
Helga pääsi eilen eskariin. Peikon eskariope kysyi jokin aika sitten voisiko Helga tulla käymään eskarissa, kun lapset siellä niin paljon Helgasta puhuvat. Sopihan se. Kyllä Helga sai ihmettelyä osakseen. Muistakin ryhmistä lapset tulivat katselemaan pientä possua, joka oli koko ajan minun sylissäni peloissaan vieraasta paikasta. Helga tosiaan pelkäsi aika paljon vierasta paikkaa ja tärisikin sylissäni. Olimme päiväkodilla ehkä n viisitoista minuuttia. Vierailu ei ollut pitkä, mutta kuulemma lapsille ikimuistoinen.

Helgan kanssa tiellä ulkoillessa, Helga valjaissa, tulee kyllä pysähdyksiä , kun ihmiset tulevat hymyssä suin juttelemaan ja pikkupossua katsomaan. Kerran yksi autokin pysähtyi ja mies avasi ikkunan, että nyt oli kyllä ihan pakko pysäyttää. Onko siinä possu! :)

Ilmojen lämmetessä Hlega viihtyy lyhyitä aikoja pihalla. Ei vielä kovin kauaa, on kyllä pieni porsas niin lämmön perään ;)

Mutta tykkää tutkia hiekkaa, kiviä. Kotipihassa saa olla vapaasti, meillä on aidattu piha. Kotipiha sellaisessa kunnossa (kuten kuvissa näkyy) että luulisi possun tykkäävän ;D Meidän lapset tykkäävät ainakin. Ihania kuraleikkejä. Eilen hain eskarista naamaa myöten kuraisen pojan kotiin. Nauratti vain se lasten ilo kurassa juoksemisessa/makaamisessa. Sanoinkin eskariopelle siinä pihassa että jotenkin todella ihailtavaa tuo lasten suhtautuminen kuraan. Itseä kun se meinaa välillä vähän ärsyttää. Yritän ottaa lapsista mallia ja ajatella että kura on ihana asia! ;D Taidan olla siinä jo vähän onnistunut kun minusta on ihanaa kun lapset saavat leikkiä kuraleikkejä pihassa. Hymyssä suin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti