lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sadepäivän iloja


Lähdin aamusta tyttöjen kanssa kaupungille kauppaan. Piti ostaa perunoita ja tomaattimurskaa ruokaa varten. Maalia pikkuprojektiani varten sekä helmiä ja joustonauhaa.

Kauppakeskuksessa oli joku erikoispäivä ja lapset saivat ilmapallot. Voi iloa!

Pääsimme kotiin ja pakko oli päästä heti tekemään helmikoruja! Minä ja lapset teimme kaikki omamme. Itse asiassa jokainen teki useamman.

Viikonloppuisin tykkään laittaa ruuan ruokapöytään esille, niin että se on siinä jokaisen itse otettavissa. Perunat ja porkkanat ruusulautasella, ihanuus!

Ruuan jälkeen kahvia ja maalailin ostamallani maalilla.

Hiljaisuus. Pojat naapurissa leikkimässä, tytöt isin kanssa kaupassa. Oma hetki.

Sadepäivä ei harmita yhtään sen jälkeen kun Helmi 4 vuotta sanoi hymyssä suin: " Minä tykkään vesisateesta kun siitä tulee lätäköitä joissa voi hyppiä."

Niin totta! 

4 kommenttia:

 1. Täällä on aina niin positiivinen, elämäniloinen, lapsenmielinenkin, ihana fiilis kun kirjoitat ja laitat kuvia arjestanne. Nautin <3

  PS. Kurkkaa 24.3. postauksessa Helgalle rakkaat onnittelut <3 Ihana possu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Käyn kurkkaamassa :)

   Poista
 2. Minäkin iloitsen aivan älyttömästi tästä sateesta. Ihanaa vaihtelua ja lupaus kesästä. Vaan olisi saanut sataa vieläkin enemmän, että nuo lumet olisivat sulaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadetta on taidettu luvata ensi viikon alkuunkin. Eiköhän nuo viimeisetkin lumet lähde sillä pois. Kyllä on niiiiin ihanaa kun on kevät!

   Poista