torstai 18. huhtikuuta 2013

Innoittajana Emäntänä Olga
Posti toi tilaamani kirjan: Emäntänä Olga. Voi miten ihana kirja! Herkullisen näköisiä ruokia. Kauniita kuvia. Tuota kirjaa voisi selailla vaikka kuinka!

Kirja innoitti käymään ruokakaupassa ja sitten leipomaan!

Eilen teimme intiaanipipareita. Ihana maku niihin tulee intiaanisokerista. Näistä tuli meidän perheen herkkua. On kyllä hyviä ja sitä kuvastaa esikoisen lausahdus kun maistoi ensimmäistä kertaa intiaanipiparia: Äiti on maailman paras! (Kiitos siis Olgalle tästä reseptistä :D )

Leivottuamme näitä intiaanipipareita oli tunne että pakko tehdä jotain lisää! Teimme sitten samalla aukeamalla olevia kauraisempia pipareita. Näitä teimme kaksi satsia! Rusinat olivat meiltä loppu, mutta todella hyvää myös ilman.

Kirja yhä houkutteli minua, en voinut päästää siitä irti. Selailin ja katselin ja päätin tehdä päivälliseksi kirjassa olevaa papupataa. Chilin jätin pois kun sitä ei kaapista löytynyt mutta on kyllä hyvää! Mies (joka karttaa kasvisruokia..) kehui tämän myös!

Tänään teemme taas kirjasta jotakin. Taidan jo tietää mitä.... :)

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä ihana kirja, haluaisin sen myös! Ja Olgan kotona on niiiin ihana tv-ohjelma, ettei pitkään aikaan oo tullut mun mielestä oikeasti niin ihanan lämminhenkistä ja aitoa ohjelmaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä niin ihanan lämminhenkinen. Kirja ja ohjelma. <3

      Poista