keskiviikko 19. helmikuuta 2014

**** Uudet pöllökorvikset. Löytö maanantailta. Ihanat. Pöllöjutut vaan kolahtaa täällä!

*Tilaus kevätlapaset. Ihana Nalle Taika-lanka. Kivat värit. Meidän tytötkin tykkää tuosta langasta tosi paljon, sanovat sitä sateenkaari-langaksi.

*Tuo pölkkypöytä on ollut minulla jo useamman vuoden. Kotoliving-lehden innoittamana se on nyt kuorittu ja siinä on pienet renkaat alla. Kiva kun on helpompi siirrellä! Ihanaa kun mies auttaa minua näissä ideoissani! Minä saan ideoita ja mies auttaa siltä osalta missä tarvitaan työkaluja, mä vaan olen niin huono niiden kanssa... :D Pienet rankaat hain liiteristä, irrotettiin ne meidän vanhasta tv-tasosta. Eli taas tuli uutta kivaa kotiin ja maksoi 0e :)

*Illalla menin sohvalle ja aloitin uuden neuletyön. Ensin mulla oli Taisto sylissä (no, siis Taiston pää sylissä ;) )ja sitten kun Taisto lähti muualle makoilemaan niin Helga tuli omalle vakkari-iltapaikalleen mun selän taakse. Eli vaikka lapset olisi jo nukkumassa niin kyllä täällä sylitettäviä riittää! :))

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit pöllö korvikset!
  Minä sain tuosta nallelangasta eilen valmiiksi sukat itselle...siis MINÄ ihan itte...en ymmärrä miksi tuo kantapään teko on niin hebreaa minulle. Neitistä kaivoin ohjeen ja nyt sain sentään jonkun moiset kantapäät aikaiseksi. Tänään aion aloittaa miehelle sukkia....kyllä minä vielä opin!..:))

  VastaaPoista
 2. ihanat pöllöt. Kivan värikkäät lapset. Ihana possunen mönkii viereen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta langasta voisi tehdä itsellekin kevätlapaset. On kyllä herkku.. <3

   Poista
 3. Ihanat syliteltävät sulla :) Ja kivat korvikset ja lapaset. Pöllöt on kyllä aina vaan niin kivoja minustakin, täytyy joskus vielä tehdä itsellekin joku pöllökoru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöjutut on kyllä söpösiä. Pöllökorviksia mulla on nyt kahdet ja kaulakoruja kolme :)

   Poista
 4. Täydelliset lapaseNI :)
  Ja niin ihanat sylkytettävät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko lapaset tulivat perille? :) Toivottavasti ovat sopivat ja tuovat sitä sellaista ihanaa piristystä <3

   Poista