keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Uusi alkuEilen

* Aamukahvia isosta kupista. Aina.

* Ulkoilun (kuraleikkien) jälkeen maistui tee ja neulominen

* 5vuotiaalla oli neuvola. Teki siis jutut ekaa kertaa yksin neuvolatädin kanssa, minä odottelin ulkopuolella. Hienosti oli kaikki mennyt! Tyttö on nyt n 106cm ja n 16kg.

* Hain postista paketin. Sieltä tuli minun uudet juoksukamat. Olen juoksusta haaveillut jo jonkin aikaa. Mutta ei ole ollut lenkkareita. Ei muutenkaan mitään urheilullista vaatetta siihen tarkoitukseen. Mutta nytpä on! Ja lähdinkin heti testaamaan. Tulipa hyvä fiilis! En tietenkään aloittanut mistään 10km lenkistä, kun en ole aikaisemmin paljoo juossut. Aloittelen pienestä, siitä on hyvä sitten pidentää/parantaa. Mulla ei ole mitään mittareita joten en voi varmuudella tietää ekan lenkkini pituutta mutta mies arvioi että lenkkini oli n 3km. Ja juoksin koko matkan. Jes, tästä on hyvä aloittaa! (en kyllä ihan tyhjästä lähtenyt, olen tosiaan treenaillut pienesti tässä kotona viime heinäkuusta lähtien ja olen esim omassa jumpassa huomannut että kunto on kasvanut. Joten oli sentään jotain pohjaa tälle juoksemiselle. ;)) )

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä juoksuun! Täytyisi itsekin aktivoitua liikunnan suhteen. Nyt ei edes teiden liukkaus käy syystä vältellä juoksulenkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Nyt on kyllä kiva juosta kun sulat tiet. Liukkailla en kyllä lähtiskään :P

   Poista
 2. Haluaisin kanssa juoksemaan! Meillä on tosi hyvä metsäinen pururata lähellä ja jotenkin odottelen sinne pääsyä. Muutamana päivänä kävelyllä on huomannut taas kuinka h y v ä ä liikkuminen ulkoilmassa tekee!
  Ja 3km on kyllä tosi hyvin jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä myös sinne jos juoksu houkuttaa! Käveleminenkin on ihanaa <3 Kiitos tsempseistä, kiva kuulla että tuo 3km on hyvä alku. Kyllä tuosta ekasta juoksusta tulikin jalkojen lihakset kipeiksi.. :P Pian uudelleen. Tänään ei vaan taida ehtiä kun on lasten harrastus päivä.. ;)

   Poista
 3. tsemppiä juoksuun! Ihanat uudet juoksu kamat saitkin.

  VastaaPoista