tiistai 4. helmikuuta 2014

lakanat


Saatiin iso kasa lakanoita mummultani. Ihania lakanoita onkin, juuri sellaisia mistä tykkään. Vaihdoinkin kaikille eilen uudet lakanat. Juuri vaihdettuihin lakanoihin on vaan niin ihanaa mennä nukkumaan.

Elämä voittaa täällä. Tänä aamuna juon aamukahvia! Viimeksi juonut kahvia torstaina ennen sairastumista. Kipeänä ei vaan kahvi maistunut (eikä oikeastaan mikään muukaan..)

*kopkop* päänsärkykin on poissa. Ainakin nyt aamusta. Pysykin poissa!! :)

8 kommenttia:

 1. ihana kuulla, että voi jo paremmin. Kiva kahvikupponen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa! Vielä jun tuon 7v:n kaamea nuha hellittäisi... Tykkään itsekin tästä kupposesta :)

   Poista
 2. Ihanaa että elämä alkaa siellä selkeytymään! Kahvikuppi on mullekin se merkki tervehtymisestä :) Tosin itselläni tämä ihme kuumeflunssatauti saa vaan moniulotteisempia piirteitä, tänään koko aamun pyörrytti ihan hirveästi. Teepä siinä lasten kanssa aamutoimia kun pää vippaa eri suuntiin.

  Ihania lakanoita, itse saalistan vanhoja pehmeiksi kuluneita tyynyliinoja ja lakanoita kirppareilta :)

  Aurinkoista tervehtymistä sinne*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olosi on jo parempi! Sehän se on kun äiti ei voi aina heittäytyä sohvalle lepäilemään kun siltä tuntuu. Tässä on kaikenlaista puuhaa vaikka päässä heittäisi.. <3 Kiitos samoin.

   Poista
 3. kiva kuulla, että tauti hellittää <3 ja voi kun kauniita lakanoita sait <3 kunhan olet täysin toipunuy, voitas treffata ja kerrotaan matkaterveiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottonasti treffataan! ensi viikolla toivon mukaan!! <3

   Poista
 4. Hyvä, että olette jo paranemaan päin. Niin kaunis tuo kuppikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tuosta kupista. Kirppislöytö. Niitä oli useampia (olisiko ollut kolme) ostin kaikki. Nyt enää tämä yksi jäljellä. Yritän varjella sitä... :)

   Poista