perjantai 7. helmikuuta 2014

Talven riemuja!Eteeni osui fb:n eräältä kirppikseltä ihana ruskea-oranssi viltti pieneen hintaan. Ja ehdin sen ensiksi varaamaan/ostamaan. Ihana! Sen alle olen nyt iltaisin käpertynyt neulomaan sohvalle.

Eilen meillä oli oikea talven ulkoilupäivä! Koulun/kerhon jälkeen (kaikki pääsi 12.00) menin lasten kanssa suoraan jäälle. Meillä oli eväät mukana. Pojilla kaverit. Ensin luisteltiin koko porukka.

Sitten tytöt halusivat jo kengät jalkaan ja laskimme pulkkamäkeä, poikien vielä ollessa jäällä. (kaikki siinä vierekkäin). Tytöt myöskin touhuilivat leikkipuistossa. Minäkin olen vihdoin saanut itselleni toppahousut ja on ihanaa ulkoilla kunnon varusteet päällä. :)

Ulkoilimme siinä lähes kolme tuntia! Ja sitten lähdimme punaisine poskinemme kotiin. Ruoka maistui koko porukalle!

Sitten vielä lähdin pienimmän kanssa viemään 4vuotiaan satubalettiin. Tytön tanssiessa meillä oli omaa tekemistä ulkopuolella odottaessa.Pojillakin vielä illalla harrastusilta, mies vei heidät.

Illalla telkkarista viltin alla maajussit. Harmikseni huomasin kurkkuni olevan kipeä ja väsyttikin ihan hirmusti. Ysiltä siis nukkumaan!

Meillä oli oikea tohinapäivä! :)

4 kommenttia:

 1. Oranssi-ruskea viltti on ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin. Noi värit vaan on niitä lemppareita (yksiä niistä ;) ) ja on kyllä lämmin :)

   Poista
 2. No niin tuontui olleen tohinapäivä...toivottavasti et nyt vilustunut..:)
  Kaunis tuo viltti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltti on ihana. Onneksi osui eteeni ja ehdin ensimmäisenä! :) Kurkku kipu tulee ja menee. Vähän huomaa siis vielä että kipeenä on oltu, mutta onneksi jo olo ihan hyvä :)

   Poista