lauantai 22. helmikuuta 2014

Poikien kanssa

Saimme kutsun ystävän pojan 7v synttäreille. Harmikseni huomasin että emme sinä päivänä synttäreille pääse. Lähdimme sitten eilen aamusta poikaa onnittelemaan pienen lahjan kera. Otimme mukaan lopun täytekakun mitä synttäreiltä jäi ja joimme kakkukahvit. Sain ystävältä tuon ihanan korin, jossa nyt jo lankakerät ja keskeneräinen työ kivasti säilyy.

Tytöt pääsivät mummulle ja papalle yöksi. Minä ja pojat sitten lähdimme jo pitkään puhumallemme elokuvareissulle. Ostimme säkit irtokarkkeja ja menimme katsomaan Lego-leffan. Pojat tykkäs!

Illalla vielä telkasta Voice ja neulomista. Kiva perjantai-ilta!

8 kommenttia:

 1. Säkki irtokarkkeja kuulostaa aika hyvältä! Arjen riemut syntyy kyllä aika pienistä jutuista, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtokarkit on hyviä. Tuli kyllä leffan lomassa syötyä niin paljon että huh! :))

   Poista
 2. Kuinka mukavalta lastesi talviloma kuulostaakaan! Pieniä mutta niin kivoja juttuja. Itsekin odotan jo iltaa kun koko perhe kaivautuu sohvan pohjalle katselemaan (ja matkimaan) Putouksen älyttömyyksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin katseltiin putous. Lasten lemppari. Itse en niin välitä mutta olen sohvalla mukana ja neulon :) Voi kiitos, tuosta että meidän loma kuulostaa mukavalta. Meillä ei ollut mitään reissuja tms ja vähän mietin että mitä keksitään. Ja ne alkuviikon sairastelutkin..Mutta oli meillä pieniä omia juttuja, joista nautittiin. Yhdessä olo, kiireettömästi. Sehän sitä tärkeintä on <3

   Poista
 3. Mukavia hetkiä kun välillä puuhailee pienemmällä kokoonpanolla. Erityistä aikaa.
  Minä täällä pohdin, mikä kaupunki ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Välillä on hyvä jakaa porukkaa. Olla ja tehdä pienemmän porukan kanssa <3 hihii! Elokuvakaupunkina meillä oli tuolloin Järvenpää :)

   Poista