torstai 20. helmikuuta 2014

Uunituoretta sämpylääMulla oli viime vuonna Paulo Coelhon kalenteri päiväkirjana. Jossain vaiheessa sen kirjoittaminen kyllä loppui.. Sitten näin ystäväni blogissa hänen uuden kalenterinsa (Paulon siis sekin) ja päätin että nyt kyllä alan kirjoittaa päiväkirjaa uudelleen. Olen päiväkirjaa monta vuotta kirjoittanutkin, en ymmärrä mihin se niin lopahti.. No, nyt on taas uusi 2014 kirja ja sitä taas kirjoittelen!

Leivoin tänä aamuna heti herättyäni sämpylöitä. Nyt on aamupalapöydässä uunituoreet sämpylät. :) Aamukahvia isosta kupista ja sitten alan hommiin! Tälle päivälle riittää siivoamista ja leipomista: illalla juhlitaan 5v synttäreitä!

4 kommenttia:

 1. Päiväkirjaa olen minäkin pitänyt...melkein koko ikäni. Lapsena kirjoittelin ahkeraan, sitten muutaman vuoden en kirjoittanut, mutta nyt olen jo vuosia taas pitänyt päiväkirjaa...välillä tiiviimmin ja välillä vähemmän tiiviisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväkirjan kirjoittaminen on kyllä kivaa puuhaa. Ja lukea jälkeen päin mitä on ollut. Muisti kun muuten on mitä on.. :)

   Poista
 2. Mullakin on ollut parina edellisenä vuoten Coelhon kalenteri päiväkirja, mutta joka vuosi se täyttyy alkuvuodesta ahkerasti ja kirjoittelu hiipuu loppuvuotta kohden... Viime vuoden viimeinen merkintä taitaa olla alkusyksyltä. :( Harmittaa kun ei saa pidettyä sitä enää yllä, vaikka lapsena ja nuorena kirjoitin aika paljonkin päiväkirjaa. Ehkä taas joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulta silloin viime vuonna tuohon päiväkirjaan idean nappasinkin! Eli kiitos kuuluu sinulle :))

   Poista