tiistai 25. helmikuuta 2014

Kurassa


Tämä talvi ihmetyttää. Toiset puhuu keväästä ja minusta tuntuu että itse odotan vielä sitä talvea.. Missä se on. Pojilla piti olla loman jälkeen koulussa hiihtoa. Eipä sitä nyt voi olla. Ei olla ehditty hiihtää vielä ollenkaan, luistelemaan onneksi ehdittiin.

Eilen tytöillä oli kyllä kivaa pihalla. Pääsi kuraleikkeihin! Voi miten kivaa oli taas ottaa ämpäri ja lapio. Laittaa hiekkaa ja vettä. Tarjota äidille niitä herkkuja..

Ulkoilun jälkeen tein taas sämpylöitä. Uunituoreet sämpylät vaan on niin hyviä. Ja tuleehan ne nopeastikin. Varsinkin kun nykyään pystyy sanoa tuntumalla taikinan sopivuuden, mittoja ei enää tarvita. Kulhoon vaan heitellään ainekset ja se on siinä :)

Huomasin että kaappeihin oli jäänyt tähtitorttu tarvikkeita joulusta. Päätin sitten tehdä ne pois. Hienosti tytöt taitteli tortut. Ja iltapäiväkahvin kanssa oli sitten herkkua. Ja neulomista. Neuletakki edistyi taas hihan verran.

Oriflamen pakettikin tuli eilen. Tyttöjen kanssa sen lajittelin. Sieltä tuli minulle mm uusi huulipuna. Testasin heti ja siitä taisikin tulla lemppari! Eli oriflamen Power Shine Lip Crayon sävy Golden Gloss. Ihana :)

Miehen tultua töistä kotiin, lähdin Alinan kanssa lenkille. Minnekäs muuallekaan kuin luontoon. Katselin ympärilleni ja hengittelin. Pysähdyin katsomaan kauneutta. Kyllä luonnossa vaan on kauneutta, oli minkälainen kuramoskakeli tahansa..

2 kommenttia:

  1. Kyllä. Samoilla kuralinjoilla ja talvenodottelufiiliksillä. On tämä luonnotonta, kadut saisi jo lakaista hiekoitushiekoista eikä ole vielä helmikuutakaan eletty loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä.. Jotenkin mä en osaa nauttia kevätfiiliksistä kun pitäisi olla vielä se talvi. Kyllä vuodenaikojen pitäisi olla omilla paikoillaan..

      Poista