lauantai 30. tammikuuta 2010

Uusi alkuJotenkin tuntui siltä että pitää saada blogille uusi alku. Se onnistui hyvin vaihtamalla koko blogia. Tuntuu enemmän omalta. Toivottavasti vanhat lukijat löytävät tiensä tänne, ja tervetuloa myös uusille. <3 Ostin eilen uusia muistikirjoja. neuletöitä varten ja kaikkia muitakin kirjoituksia. Löytyikin tosi ihania, piristäviä.

Pakkanen on lauhtunut ja oli ihana kävellä talvimaisemissa, uusi toppatakki päällä. Helmi nukkuu vieläkin pihalla, pojat leikkii yläkerrassa, karjalanpaisti uunissa.. Voisin siis mennä hetkeksi sohvannurkkaan neulomaan...


6 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä muistikirjoja!
  Laitoin sulle viestiä noiden kuvien laittamisesta, toivottavasti auttaa.
  Onnea uudelle blogille! :D

  VastaaPoista
 2. Tiia, ihanaa eka lukija täällä :D Kiitos vinkeistä: toimi!

  VastaaPoista
 3. Joo tosiaan onnittelut uudelle blogille :) onks tää sit jotenki parempi palvelin? Hmm. ;)
  Ihanat bloginimet lapsosilla <3

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle blogille:) Tämä aloittaakin sopivasti uuden vuoden. Teillä on niin ihanaa kotielämää lasten kanssa. Pienin vielä siellä masussa. Muuten minun pojan "työnimi" oli Pekka.
  Se siitä sitten tulikin. Kyllä tuo kutominen on varmaan ihanan lepposaa touhua. Kauniita juttuja olet puikoilla tehnyt. Rakkautta elämääsi.
  murmeli

  VastaaPoista
 5. Juu, mukana tullaan. Laitoin linkin oman koneen muistiinkin : )

  VastaaPoista
 6. Sirpa, Kiitos :) En tiedä onko parempi mut nyt jotenkin tykkään. Tää tuntuu nyt enemmän omalta kuin vanha. Tää on mun ! ;D

  Murmeli, kiitos :) Kiitos samoin <3

  Rusina, Kiva kun tulit mukaan tännekkin :)

  VastaaPoista