perjantai 27. elokuuta 2010

Juhlaa

Eilen juotiin Rumpalin 6v kahvit. Touhua ja tohinaa riitti. Koti täyttyi aikuisista ja lapsista. Niistä rakkaista.

Osallistuin jälleen sukkasatoon. En tiedä kuinka monet sukat tms tulee neulottua mutta ajattelin että tuohon osallistuminen on taas hyvä kannustin niitä tekemään. Jospa vaikka pukinkonttiin saisi tehtyä.. :)

Sain veralta tunnustuksen. Kiitos siitä!

Tunnustukseen kuuluu että se pitää jakaa eteenpäin 7 blogille ja pitää tunnustaa 7 asiaa itsestään.

1) olen malttamaton luonne. Kun jotain keksin niin se pitäisi saada nyt ja heti.

2) olen neuroottinen :)) kotoa lähtiessä tarkistan mm hellan, kahvinkeittimen ja ulko-oven monta kertaa.

3) suurin haaveeni pienenä oli saada omakotitalo, oma perhe ja koira. Haave on toteutunut <3

4) koulussa mun oli aina vaikea keskittyä opettajan puheeseen. Vaikka kuinka yritin niin ajatukset harhaili omissa jutuissa. Jonkin asteista keskittymishäiriötä siis havaittavissa.. ;)) Yhä edelleen ajatukseni helposti harhailee, uppoudun helposti omiin ajatuksiin kuulematta mitä ympärillä tapahtuu..

5) Ajattelen positiivisesti. Toki välillä uppoudun "synkkyyteen", pitäähän se välillä synkistelläkkin, mutta sitten alan miettii asioiden hyviä puolia ja lopulta ne murheet tuntuvat niin mitättömän pieniltä kaiken sen hyvän rinnalla. Positiivinen ajattelutapa auttaa elämään onnellisena, pienistä murheista huolimatta <3

6) tämä liittyy äskeiseen mutta näitä on niin vaikea keksiä että teen tästä oman jutun ;)) Aurinko ja auringonkukat kuvastaa mulla positiivista elämänasennetta. Auringonkukkaa/aurinkoa löytyy omasta kodista ja selässäni mulla on koko ajan oma aurinkoni mukana (tatuointi)

7) Minulla on toinenkin tatuointi jossa mukanani kulkee lapseni. (vielä siitä puuttuu kaksi nuorimmaista kun imettäessä/raskaana ollessa ei tatuointia voi ottaa. mutta kunhan taas voin nin lisäillään siihen kaikki aarteeni)

annan tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:
1) tiianlinna
2) tinyangel
3) pumpsi
4) tiukkapipo
5) tirpana
6) satu
7) piupau

3 kommenttia:

 1. mukavia paljastuksia ;) <3 ja ihanat juhlat, kiitos <3 vai, että laitoit mulle haasteen? :o pitänee vastata siihen ;) nyt en ole jaksanut omaa blogia kirjoittaa, kun odottelen, että saisin oman koneen käyttöön (nyt olen surffannut miehen koneella..)

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. pumpsi, kiitos kun pääsitte <3 toivottavasti saat oman koneen käyttöösi pian

  murmeli, Kiitos <3 Nomination koru on kyllä ihana. kiva sitten saada siihen liässkin niitä paloja, nyt minulla on 4. kuinka monta sinulla jo on? :) kiitos samoin mukavia päiviä sinne!
  (poistin kommenttisi kun siihen oli lipsahtanut rumpalin nimi ... ;) )

  VastaaPoista