maanantai 25. lokakuuta 2010

Loma!
Eilen menin Helmin, siskon ja siskontytön kanssa katsomaan titinallea. Esitys kesti noin tunnin. Helmi jaksoi hienosti. Istui penkissään, titinalle kainalossa (itsellään on tau-nalle mutta en lähtötohinassa löytänyt sitä joten otettiin Rumpalin titi mukaan ). Tanssi musiikin mukana, taputti. Kun Riitta kysyi että lauletaanko ja leikitäänkö yhdessä niin Helmi huusi aina muiden lasten mukana "Joo!" Selvästi nautti konsertista, koko esityksen katsoi keskittyneesti ja eli siinä mukana <3 (Helmi on nyt 1v 8kk)

Konsertin jälkeen tultiin kotiin. Tein lättyjä, jotka syötiin jätskin ja hillon kanssa. Viime sunnuntaina oli samaa herkkua.

Nyt on syysloma eikä aamuisin ole mitään kiirettä, ihanaa! Tein tänä aamuna puuron puuhellalla, söin sen kynttilän valossa, Rusina sylissä. Laitoin kaurapuuron sekaan vehnälesettä, -rouhetta ja auringonkukansiemeniä. Hyvää.

Nyt voisin mennä aamukahvini kanssa sohvalle, lasten viereen, ja vaikka vähän neuloa..

4 kommenttia:

 1. mukavaa syyslomaa! Hyvä et konsertista pidettiin ja tyttönen viihtypi. =)

  VastaaPoista
 2. Mä katsoin, että ihan kuin mun aamujogurttini - niinä aamuina, kun aamupalan syön. Monesti mulla on myös pellavarouhetta. :)

  VastaaPoista
 3. Lueskelin liudan lukematta jääneitä postauksiasi läpi; ihania kuvia! Tulee itsellekin hyvä mieli, kun kerrot teidän arkisista mutta lämminhenkisistä touhuista. :)

  Meillä alkoi myös syysloma; hassua olla päivät lapsen kanssa kotona - ja ihanaa! :)

  VastaaPoista
 4. tiny, Kiitos. Oli kyllä ihana konsertti. mennään taas toistekkin. lasten kanssa on kyllä tullut paljon käytyä eri konserteissa/näytelmissä. Aloitin silloin kun Rumpali oli n 1,5v ja siitä lähtien ollaan käyty jonkin verran <3

  tiia, Mullakin useasti aamupalana luonnonjugurttia. tai sitten puuroa.

  nzqu, kiva kun olet taas käynyt <3 Mukavaa syyslomaa sinnekkin <3

  VastaaPoista