perjantai 10. joulukuuta 2010

10. joulukuuta






Kynttilöitä on ihana poltella. Tää on sitä aikaa kun mun tulee niitä poltettua ja paljon. Yleensä joulun jälkeen se innostus heti loppuukin.. No, mut nyt nautitaan kynttilän loisteesta <3

Oriflamella on kivoja jouluisia tuotteita muutama, itselleni otin tuon enkeli käsivoiteen. Kaunis tuubi, se voi olla esillä hyllyssä. Ja tuleepahan usein rasvattua käsiä kun on esillä. Mulla on niin kuivat kädet että ne kaipaakin sitä. (ollut näiden käsien kanssa "ongelmaa" Peikon syntymästä lähtien. Kuulemma usein kotiäideille saattaa tulla käsiin tälläistä ihottumaa. Kädet välillä paremmassa, välillä huonommassa kunnossa) Parhaimpia on sellaset peruskäsivoiteet, ne kovin hajustetut vain kirvelevät jos oikeasti kuivat, halkeilevat kädet. Enkelivoiteessa on mieto jouluinen(mantelinen) tuoksu, mutta ei kirvele, ainakaan mulla. :)

Eilen taas tuli postissa kiva paketti. Luovien ihmisten yhteisleikki paketti Annikalta sweet things blogista. Kauniit sydämet, joissa sisällä kanelia ja neilikkaa. Käyvät joulukoristeeksi ja sen jälkeen kaappiin tuomaan tuoksua. :) Kiitos, ovat todella kauniita ja kiva idea <3

11 kommenttia:

  1. kynttilät on kyllä ihania <3 tällä hetkellä ei vaan ole paikkaa jossa polttaa niitä, kun poitsu tuppaa näpelöimään niitä :( mäkin mietin että tilaisin tota joulusarjaa oriflamelta, mutta mulla on ihan kauheesti kaikkia rasvoja, ni en mä kerkee käyttämään niitä.. oi, onpas ihana idea tuo tuoksusydän <3 pitäisköhän toteuttaa? jos ehtii.. ihanaa joulunodotusta <3

    VastaaPoista
  2. Mä hommasin ekan lapsen synnyttyä sellasia kynttilälyhtyjä mitkä saa korkeelle ;) keittiössä roikkuu katosta kolme lasilyhtyä, olohuoneessa kaksi. + 3 erilaista seinälle kiinnitettävää kynttiläjuttua. Saa korkealle, mihin pienet kädet eivät yletä. Tai johonkin korkealle hyllylle/pienen kaapin päälle lyhtyjä. <3 Eli jos tykkäät poltella, suosittelen kattoon ripustettavia lyhtyjä, ne on vielä tosi kauniitakin <3
    Ihanaa joulun odotusta myös teille <3

    VastaaPoista
  3. Meillä kynttilöitä poltellaan leivinuunin päällä ja katosta roikkuvissa koristeissa. Iltaisin, kun lapset ovat menneet nukkumaan, kynttilät saavat palaa sielläkin, mihin hereillä olevien lasten sormet ylettyisivät.

    VastaaPoista
  4. Nzqun blogin linkityksen kautta tänne päädyin taivasteelmaan, ihanan jouluisia kuvia täällä. Meillä ei lapsia ole kotona, mutta kynttilöiden polttamista rajoittavan kissapedot. Mokomat kun eivät aina edes itse tajua, että hännästä kärähtivät karvat, vaan alkavat vasta vähän ajan päästä nyrpistellä sitä hajua. Meillä luotetaan lähinnä aktiiviseen valvontaan sekä kynttilälyhtyihin, joissa eivät elukat pääse suoraan kosketukseen liekin kanssa.

    Rasva kuulosti myös lupaavalta, yksi kuivakätinen atoopikko ilmoittautuu!

    VastaaPoista
  5. Tiia, Noi katosta roikkuvat jutut on muutenkin kauniita <3

    annis, Kiva kun eksyit tänne :) Meillä kans koirat toinen jonka takia ei matalilla tasoilla voi olla kyntiilöitä. nekun huiskisivat ne hännillään ohi mennessään. :)

    VastaaPoista
  6. kynttilät on ihania.Nyt tulee polteltua niitä urakalla. Meillä on onneksi korkeita lipastoja, takka ja kirjahylly joiden päällä on mukava ja turvallista nauttia kynttilän valosta.Lisäksi seinässä olevat ja katosta roikkuvat kynttilä somisteet ovat kovassa käytössä. =)

    VastaaPoista
  7. tiny, ne ON ihania. Lisää on tulossa partyliteltä, tuskin maltan odottaa :D kyllä sit hätä keinot/paikat keksii ;D

    VastaaPoista
  8. Ihania Avon ja Oriflame tuotteita voi tilata kauttani tai tehdään sulle tunnukset ja voit itsenäisesti tilailla. Valikoimaa riittää, joka kuvastosta löytää jotain uutta :o)

    Itsellänikin on kuivat kädet. Suosikkini on Avonin nopeasti imeytyvä ja kosteuttava Avon Care glycerine hand&nail -käsivoide. Ei ole hinnalla pilattu!

    VastaaPoista
  9. Kisu, kiitos tiedosta :) Itsekin olen oriflame-myyntikonsultti joten saan noita ihania oriflamen tuotteita :)

    VastaaPoista
  10. Entäs Avon? Koska valmistaja on eri, ovat tuotesarjatkin erilaisia. Kaikkea löytyy!

    VastaaPoista
  11. kisu, ei kiitos, pärjään hyvin näillä oriflamen tuotteilla. :)

    VastaaPoista