torstai 22. joulukuuta 2011

Pukinkonttiin II
Harmitti se kun piparkakkutalon tekeminen ei eilen onnistunut. Harmitti sen vuoksi kun tiesin että lapset sitä niin odottivat. Ostin sitten tänään sellasen paketin joka sisälsi valmiit talonosat. Kokoominen onnistui tällä kertaa, hiphei! :D Lapset saivat koristella talon itse. Kylläpä olivat iloisia kun saivatkin piparkakkutalon. Hyvä mieli.

Tein äidilleni vuosi sitten joululahjaksi mustan neuletunikan. Äitini piti siitä kovasti, on ollut ahkerassa käytössä. Tänä vuonna hän toivoi että tekisin samanlaisen lilana. Sellanen siis äidilleni pukinkonttiin.

Neuletunika

ohje: oma
lanka: isoveli (vähän reilu 5kerää meni)
puikot: 6mm
koko: n M

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo tunika, värikin on tosi kaunis :) Rauhallista joulun aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Lämpöistä, tunnelmallista, ihanaa joulunaikaa teille <3

  Ootteko kotosalla, tuleeko pukki? :)

  VastaaPoista
 3. TiinaR, Kiitos. Samoin sinne :)

  Juliet, Kiitos samoin <3 Molempien vanhemmat asuvat samalla kylällä joten käydään molempien luona. Vanhempieni luokse tulee joulupukki, eli siellä sitä iloa lapsille. <3 Miten teillä joulu menee? :)

  VastaaPoista
 4. ihanaa joulua!! Hienon tunikan äitisi saakin.Kiva, että vihdoinkin piparkakku talo onnistui, se on kyllä hieman haasteellista rakentaa. <3

  VastaaPoista
 5. Me mennään miehen vanhemmille aattoillaksi, muutoin aika lailla kotioleilua, paitsi Tapanina yksi sukulaisvisiitti :) Pukkia ei valitettavasti tule, kun ei ole pieniä lapsia lähisuvussa...

  VastaaPoista
 6. Tinyangel, Joo, tästä lähin yhdistän aina palat sulatetulla sokerilla, sillä pysyy!! :D ensin nimittäin yritin sillä kaupan tomusokerijutulla eikä pysynyt ollenkaan. opinpahan nyt senkin :))

  juliet, Ihanalta kuulostaa teidänkin joulu <3

  VastaaPoista