tiistai 30. lokakuuta 2012

Naulakot

Olen laittanut tyttöjen huoneeseen molemmille tytöille omat naulakot. Helmin naulakko (ylemmät kuvat) on ostettu Invice- sisustusliikkeestä. Sain sen -60%. Naulakko oli ilman noita koukkuja, ostin koukutkin Invicestä -60%. Prinsessan huone- kyltin löysin meidän kylän K- kaupasta.

Rusinan naulakon ostin Säästökareilta. Vaaleanpunaiset henkarit ostin Tukholman reissulta Åhlensilta. Henkareissa roikkuvat mekot ovat olleet tyttöjen päällä heidän omissa kastejuhlissaan.

Naulakoiden päällä on muutama pehmo jotka tytöt ovat saaneet kun ovat syntyneet (Rusinan oma pehmo näköjään puuttuu kuvasta, ne otetaan välillä leikkeihin mukaan ;) ) Niissä on myös 1v kuvat.

Helmin naulakon päällä olevan keinuhevosen olen saanut vuosia sitten mummulta ja vaarilta. Se on ollut tähän asti olohuoneessa, nyt löysi paikkansa tyttöjen huoneesta.

Rusinan naulakkoon on vielä tarkoitus tulla roikkumaan jotain. Pehmosydän tai muuta suloista. Kunhan sopiva juttu tulee vastaan... :)

- - -

Tänään leivoin tyttöjen kanssa pullia. Niiden päälle tuli sokeria ja/tai rusinoita. Äsken meillä olikin sitten herkku teehetki. :)

Aurinko paistaa. Lumet ovat sulanneet. Kohta lähden tyttöjen kanssa ulkoilemaan ennen Peikon hakua eskarista kotiin.

Illalla vien esikoisen luokkakaverinsa synttäreille. Meillä siis vielä tänään ohjelmassa lahjan paketointia ja kortin askartelua.

Aurinkoista tiistaita,

Sade

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuulumisianne lukemassa pitkästä aikaa <3 Täällä tulee aina hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
 2. Kivat naulakot! :) Munkin pitäis leipoo pullaa!!

  VastaaPoista
 3. Tätä kommentoin samis- teemuki vieressäni:-) Sinne on saapunut selvästi sisustuskärpänen. Täällä ei pörinä vielä kuulu. Tai voi olla jotta piileskelee remontin keskellä.

  VastaaPoista
 4. katja, kiva kun kävit taas. kiitos kauniista sanoistasi <3

  tinyangel, Kiitti! Ehdottomasti pitää leipoa pullaa :DD

  rva vaaksanheimo, Nää mukit on ihania. Mulla on valkoinen, sininen, mustavalkoinen ja kaksi punaista :))
  tsemppiä remonttiin. Meilläkin yhä remontti kesken, kyllä niin odotan sen valmistumista!

  VastaaPoista