tiistai 27. marraskuuta 2012

Pannulappuja

Olen virkannut pannulappuja. Eriväreissä, laittanut kiinni made by lappuja. Tai sitten homemade tekstin. Kaikki nämä menossa joululahjoiksi. Lankana 7veljestä. 3mm koukku.

Olen päättänyt että  y r i t ä n olla ostamatta lisää lankaa ennenkuin vanhoja on enempi käytetty. Aika hyvin olenkin siinä pysynyt, lankaa tulee ostettua enää harvoin. Mutta nyt oli "pakko" ostaa muutama kerä. 7veikka oli vielä tarjoustalossa alessa ja kun mulla on muutama juttu mitä haluan päästä neulomaan tietyn värisistä langoista joita lankakopasta ei löydy.. (mulla on siellä aikalailla  vain jokaista kerää yksi joten niistä saa tehtyä ihania värikkäitä jämälankatöitä mutta ei juurikaan muuta) Samalla sitten ostin tuon vaaleansinisen 7veikan josta tulee myöskin sinne pukinkonttiin. Neulomisinto on taas pitkästä aikaa täysillä päällä, IHANAA!!

Täällä siis tonttuillaan kunnolla, neulon ja virkkaan pukinkonttiin rakkaille ihmisille. Jokainen silmukka ajatuksella ja rakkaudella tehty..

Tällä viikolla on luvattu lumisadetta. Sitä odotellessa.. Eiköhän neulota!

Sade

2 kommenttia:

 1. Kade.
  Taidan aatton vastaisena yönä tikutella viimeiset joululahjat...Oivoi.
  Lumisadetta odotan vähintään yhtä paljon kuin lapset :-) Uskoisin jotta jouluiset jutut alkavat löytymään jemmoista esille nopsemmin talvimaisemassa.

  VastaaPoista
 2. Mullakin vielä jonkin verran virkattavaa, neulottavaa. Viime vuonna (vai oliko se sitä edellinen) tein aattoaamuna viimeiset ompelukset äidilleni neulomaan tunikaan.. Sitä en kyllä nyt enää haluaisi. Oli aika stressaavaa.. :D
  Ehkä se talvinen maisema saa tarttumaan paremmin ihanaan villaiseen lankaankin. Vielä ei ole lunta, odotellaan... :)

  VastaaPoista