sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

RuotsissaKauan odottamamme reissu vihdoin toteutui. Olimme jännänneet pysymmekoö terveinä ja pääsemmekö matkaan (hirveästi täällä kaikkea liikkeellä, mm oksutautia..). Ja onneksi pääsimme!

Minä, äitini ja lapset lähdimme torstaina Tukholman risteilylle. Tytöt olivat pakanneet uudet laukkunsa jo ajoissa (ihanat kissalaukut hm:ltä)

Meillä oli yksi a-luokan hytti (ikkuna on kiva!) ja hyvin sovimme. Olemme tottuneet olemaan ja nukkumaan lähekkäin joten ei mitään ongelmaa.

Tytöt, varsinkin pienin, oli odottanut eniten Ville Vikingin näkemistä. Ekana iltana jo nähtiinkin Ville lasten ohjelmahuoneessa ja tytöt saivat halailla ja olla Villen kanssa. Hymyssä suin. Olivat myöskin pallomeressä ja lastenleikkihuoneessa. Tyttöjen mentyä jo nukkumaan kävin vielä poikien kanssa juomassa kokikset ja kävimme kaupassa.

Seuraavana päivänä menimme maihin. Pienin ei halunnut lähteä kävelemään vaan jäi mummun kanssa laivalle, leikkihuone on onneksi koko ajan auki, siellä tyttö viihtyi. Minä ja kolme ipanaa lähdimme kävellen vanhaan kaupunkiin. Olimme päättäneet että kävelemme koko reissun ja käymme vain vanhassa kaupungissa katselemassa että pääsemme sitten ajoissa takaisin laivalle touhuumaan (siitä kun meidän lapset tykkäävät)

Hienosti jaksoi 5v:kin kävellä mennen tullen. Tukholmassa oli harmaata mutta onneksi ei satanut eikä ollut kylmä. Vanhassa kaupungissa kiertelimme pikkukauppoja ja shoppailimme :) Isille tuliainen. Pojille korut. Tytöille ihanat pehmopuput. Minulle kolme rannekorua ja muki..

Olimme takaisin laivalla n 13.30. Menimme kahvilaan/lastenleikkihuoneeseen jossa söimme ja minä&äiti pelasimme karkkibingoa. Voitin kolmella rivillä yhden karkkipaketin :)

Lapset saivat leikkiä paljon, kävimme kannella, yökerhossa (kun oli vielä päivä ja hiljaista) lapset kävivät tanssimassa, pelihuoneessa. Menimme lasten ehdoilla, kaikilla oli kivaa. Kävin vielä illalla itsekseni laivan kaupassa. Ostin paidan -60% ja kaulakorun.

Lauantai aamuna heräsimme ja aurinko paistoi. Kävimme jälleen aamiaisella seisovassa pöydässä. lapset ehtivät vielä leikkiä leikkihuoneessa. pappa tuli hakemaan meidän satamasta ja kotimatka alkoi.

Ihana aurinkoinen päivä. Olimme paljon pihalla. Join kahvia uudesta mukista. Kävin ostamassa orvokkiamppelit ja kaikille jätskit. Ihana reissu takana ja ihanaa olla taas kotona.

Nyt nautitaan vielä loppulomasta kotona. Auringossa.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti