sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Flunssassa ehtii neuloa


Eilen olo oli aika kauhea. Väsytti, ei jaksanut tehdä mitään. Olin iltapäivään saakka yöpuku päällä, pötköttelin ja neuloin. Sinapin värisissä sukissa sain ensimmäisen valmiiksi ja toisen alun puikoille.  Mies onneksi teki ruuan, sai vaan olla.

Esikoisella oli harkat ja päätin että kyllä nousen sen verran että viedään poika harkkoihin ja käydään me muut sillä välin kahvilla jossain. Otin buranan ja sen voimalla lähdin matkaan. Laitoin jalkaani uudet legginsit, jotka ostin Lidlistä :) Kahvilassa teimme lottoa, ainahan voi yrittää ;) Sitten vielä menimme miehen kanssa istumaan leikkipuistoon jossa kolme ipanaa sai leikkiä kun odoteltiin esikoista harkoista.

Loppuilta menikin taas sohvalla. Päätin saada vihdoin valmiiksi tähtipaitani! Harmaan langan sain jo aikoja sitten (kiitos!) mutta jotenkin toi kirjominen ei ollut mun juttu. Se jäi heti alkutekijöihin kesken ja ollut suuri kynnys ottaa työ esiin ja tehdä valmiiksi. Mutta nyt päätin. Teen sen. Ja niin istuin sohvalla ja tein pisto pistolta tähden valmiiksi. Ja kyllä kannatti!! Kokeilin heti paitaa päälleni ja tykkään! Sanoin miehellekin että tätähän voi jopa pitää :D Otan siitä joskus paremmalla ajalla kuvia tänne.

Tänä aamuna olo tuntuu jo paremmalta. Nuha on kova ja yskää myös mutta se särky ja heikotus on ainakin nyt aamusta pois. Jes! Ja pysykin poissa! :))

2 kommenttia:

 1. Viikon se otti minulta, flunssa. Nyt ei ole jäljellä kuin korvatipat... korvatulehdus toisen kerran elämässäni.
  Paranemisia sinulle <3
  Jos jotain hyvääkin, ihania kudintöitä olet saanut etenemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun flunssa on siellä ohi menossa! Mullakin olo jo parempi, lääkitys kohdillaan... ;)

   Poista