maanantai 13. lokakuuta 2014

Synttäriä ja palmikkoa


Lauantaina aloin keittämään iltapäivä kahvia, mutta ei onnistunutkaan kun kahvi kokonaan loppunut. Ei auttanut muu kuin lähteä lähikauppaan ostamaan. Samalla mukaan tarttui Joki-lankaa, oli tarjouksessa..


Eilen menin lasten kanssa käymään ystäväni synttärikahveilla. Oli epävarmaa että päästäänkö käymään ja olikin ihanaa kun sopiva hetki kahvitukselle löytyi. Lahjaksi vein Tallinnasta ostettua vihreä sävyistä sukkalankaa.

Sain eilen valmiiksi taas tuollaiset palmikkosukat. Nämä tuli itselleni. Tykkään tästä mallista. Tulee kivannäköiset ja mallin oppi nopeasti ulkoa jolloin neulominen sujui vaivatta. Ohje näihin löytyy Novitan sivuilta. Lankana 7veljestä, 3,5mm puikot. Näihin pitkävartisiin ei ihan yksi kerä riitä eli kaksi kerää tarvitsee.

Ostin ystävältäni partyLiten somiste trion (nyt en muista tuon nimeä.. :/ ). Mulla toi aikaisemminkin oli mutta Alina pudotti joskus lipaston päältä ja rikkihän ne meni... Tuo on ihana sarja kun saa vaihdeltua mitä laittaa sisälle koristeeksi. Eilen lähdin esikoisen kanssa keräämään niihin pihlajanmarjoja.

Kova neuloosi jatkuu tällä. Aloitin uusia sukkia, ne menee esikoiselle.. ja illalla puikoille hyppäsi tuo Joki-lanka. Neulon, neulon, neulon.. :)

2 kommenttia: