sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Sukkia


Sain miehen sukat valmiiksi. Lankana 7veljestä ja 7veljestä raita.

Sukkia tulee nyt neulottua. Oikea innostus päällänsä. Uudet puikotkin niiiiin ihanat että ihan pakko neuloa. Nyt onkin tulossa sukkia sitten lahjoiksi..

Kun pojat olivat pieniä tuli kirjakerhon paketissa Maisa-hiiren nukkekoti. Kirja joka avautuu kodiksi ja mukana hahmoja joilla leikkiä. Leikin jälkeen saa taas kasaan kirjaksi ja kirjahyllyyn siististi. Sillä on leikitty kovasti. Se vanha on jo hieman rikki ja hahmot hävinnyt. Nyt huomasin että kirjakerhossa oli myytävänä uusi Maisa-hiiren nukkekoti. Tilasin sen heti! Eilen annoin tytöille ja voi riemua! On kyllä tosi kiva eikä hintakaan paha (12,95e)  Sen saa kätevästi mukaankin, kuten se oli eilen tyttöjen mukana mummulla ja papalla kun lapset menivät sinne hetkeksi. Minä ja mies käytiin treffeillä Amarillossa syömässä.

Illalla katseltiin lasten kanssa yhdessä Voice of kids. Lasten mentyä nukkumaan katseltiin vielä miehen kanssa netflixistä leffa ja neuloin. Mitäpä muutakaan kuin sukkaa. :)

Tämä aamu alkoi supinalla että joko isin saa herättää. Taisto onneksi hoiti isin herättämisen (Taisto herättää joka aamu meidät vetämällä peiton pois päältä ;) ) ja lapset saivat antaa ilo kasvoillaan isille tekemänsä lahjat. Minä annoin miehelle Ville Haapasalon uusimman kirjan. Villen matkat ovat sellaisia mitä ollaan tykätty katsoa telkasta. Joten tuo tuntui hyvältä lahjalta. Ostin samaisen kirjan lahjaksi isällenikin koska hänkin noita tv-jaksoja seuraa.

Tänään on 8v:n sählyturnaus. Sinne matkaan tänään pojan kanssa. Loput jäävätkin sitten kahvittelemaan isänpäivää. Ensin minun isäni ja sitten miehen.

Oikein hyvää isänpäivää!

10 kommenttia:

 1. En ymmärrä miten jotkut voivat kutoa ja katsella televisiota samaan aikaan...itsellä ei kyllä onnistuisi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se onnistuu jos helppo malli :)) Oikein jännässä leffan kohdassa mulla pysähtyy puikot hetkeksi mutta sitten taas jatkuu :D

   Poista
 2. Tehokkaan kuuloinen isänpäivä :-) Mitenkä pelit sujuivat ? Sukat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi peli voitettiin ja kaksi hävittiin. Oli poikien eka turnausvoitto joten hyvä pelipäivä oli! Tästä se lähtee. ;) (on uusi joukkue, vasta nyt elokuussa aloittanut ;) )

   Poista
 3. Kivoja puuhia teillä :) Onpa ihania nuo sukat! Täytyypä itsekin ottaa sukat taas pian puikoille, lankojakin tuolla odottelisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä nyt sukkaa pukkaa... :D Alkaa olla joulun aika niin lahjoiksi nyt taitaa useammat valmistua... ;)

   Poista
 4. kivasti saat sukkia aikaiseksi. Hienoja vielä!!

  VastaaPoista
 5. Mahtavia sukkia. Mä olen ihan toivoton neulomaan, se on vain se koukku mikä mulla kädessä pysyy :) Kurkkaseppas muuten blogiini, siellä on sinulle uutisia ;) http://kahden-vaiheilla.blogspot.com/2014/11/ja-tonttuset-lahtee.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Tuskin maltan odottaa että tonttu tulee perille! :)

   Poista