sunnuntai 8. helmikuuta 2015

***Pihalla olleesta vanhasta omenapuusta löytyi kiva onttopätkä. Mies kuori sen viime kesänä ja kuivateltiin sitä. Viime viikonloppuna vihdoin muistin tuon ihanan puupölkyn ja toin sisälle. Olohuoneeseen lipaston päälle. Ystävän tekemä pöllö sai siitä kodin.

Tämä viikko on ollut rankka. On mahtunut kaikenlaista... Piti sitten ostaa itselle jotain pientä piristystä, ja mukaan lähti musta 7veikka ja viidakkolanka. Niistä sitten aloinkin heti neuloa eilen illalla samalla kun katselimme Rocky I.

Neuloin taas palmikkosukat. Punaisesta 7veikasta. Nämäkin menevät muuten vaan lahjaksi. Mummulleni.

6 kommenttia:

 1. Nuo palmikkosukat ovat kauniit, mummo varmasti ilahtuu.
  Ja aika liikuttavaa, että pöllö sai nyt kodin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pöllö sopii juuri hyvin puun koloon. Taitaa olla iloinen uudesta kodista :)

   Poista
 2. Ihania neuleita tuloillaan ja valmistunutkin <3
  Mä olen palmikkojuttuja vierastanut, kuvittelen niiden kutomisen olevan hidasta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin vierastin ennen palmikkoa. En halunnut sellaisia tehdä. Ajattelin että on vaivalloista ja hidasta. Sitten kokeilin tuota novitan palmikkosukka ohjetta. Sehän olikin kiva! Ohje painui nopeasti mieleen ja nyt teen jo noita palmikkosukkia ilman ohjeen lukua. Kokeile ihmeessä :)

   Poista
 3. Todella kauniin punaiset sukat! Mummu tulee varmasti iloiseksi. Sinulla on taas paljon neuleita kesken. Pienet asiat piristää. Ihanaa lankaa. Toivottavasti tämä viikko olisi rennompi ja helpompi. Voimia. <3 <3 Hauska kolo pöllölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Monen monta työtä kesken. Jotkut odottelevat rauhassa inspiraatiota ja n kolmea teen tällä hetkellä vuorotellen :)) Tarvitsen monia erilaisia töitä kesken, en jaksaisi vain yhtä kerrallaan. Tämä tyyli sopii minulle :) Kiitos paljon ihana <3

   Poista