keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Syysloma!


Meillä alkoi syysloma!

Perjantaina 9v meni kaverisynttäreille keilahalliin. Sen jälkeen katselimme yhdessä koko perhe Vain elämää.

Lauantaina lähdimme mökille. Kyllä sitä oli jo odotettukin. Mökkeily alkoi mökin lämmittämisellä. Hhhrr, kun oli mökissä kylmä kun sinne saavuimme. Mutta ihanasti takka lämmitti mökin. Villavaatteita, syksyinen kaunis luonto. Aurinko, kirpsakat syysaamut. Yhdessä oloa. Neulomista. Korttipelejä.Ulkoilua. Saunomista. Kylillä käytiin täydentämässä ruokavarastoja.

Maanantaina sisko ja lapset tulivat käymään. Kahviteltiin ja serkut touhusivat koko ajan keskenään pihalla.

Tiistaina lähdimme kotiin. Ikävä jo mökille takaisin. Kohta koittaa se aika että mökkeily jää tauolle ja odotamme sen suhteen kevättä... Mutta vielä toivon että ennen tuota taukoa pääsisimme...

Neuloin mökillä meidän 6vuotiaalle Totorolapaset. (ohje Ravelrystä: Norwegian Totoro mittens). Lankana nalle. 2,5mm puikot. Vielä pitäisi neuloa muillekin meidän lapsille. Ainakin pojille.

Ja sain vihdoin valmiiksi palmikkosukat jotka tein lasten serkulle (18v). Lankana 7veljestä. 3,5mm puikot. Ohje Novitan sivuilta: palmikkosukat.

5 kommenttia:

 1. Toivotaan teille vielä paljon kauniita syyspäiviä mökillä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä. Toivotaan että vielä edes kerran päästäisiin. <3

   Poista
 2. Ihanaa syyslomaa! Paljon ihania neuleita oot taas tehnyt! Käy jossain vaiheessa kurkkii mun blogia, siellä on sinulle tunnustus! Muista ettei sillä kiire! Nauttikaa lomasta.

  VastaaPoista
 3. Mökkeily <3 Luonto <3 Perhe <3 ja ihanat käsityöt <3

  VastaaPoista